Пошук

Проект по сприянню працевлаштування учасників бойових дій

Дата: 30.07.2020 16:05
Кількість переглядів: 434

Військова служба накладає відбиток на житті та здоров’ї солдата. Під час служби в лавах збройних сил, воїн вчиться по особливому реагувати на події, по особливому приймати рішення та діяти. Все це зв’язано із умовами, в яких постійно перебуває воїн під час служби, та особливо, під час бойових дій.

Та цей шлях не вічний. Хтось закінчує службу виходячи на пенсію за віком, а хтось з них, нажаль, за станом здоров’я. І в першому і в другому випадках, уже ветеран, стикається з тими самими труднощами.

Після постійної муштри, безкінечних тренувань та необхідності бути у повній бойовій готовності, які були в лавах збройних сил, ветеранам важко влитися в цивільний світ. Порівняно зі службою, значно велика різниця в ритмі життя, реакції цивільних людей на події, та навіть, цінностях.

Нажаль, не кожен може пройти цей шлях без «пошкоджень». Повністю новий ритм, нагадуючі про себе бойові рани, нерозуміння з боку цивільних, призводять до нервових зривів, зловживання алкоголем, руйнування здоров’я, та навіть, сімей.

З початком війни на сході України, багато наших побратимів-ветеранів почали звертатися у Бердичівську спілку ветеранів афганської війни та ветеранів АТО(ООС) саме з такими проблемами.

В такий час, для уникнення подібних проблем, ветерану вкрай важлива підтримка людей, які його точно зрозуміють бо пройшли той самий шлях.

Саме тому, Бердичівською спілкою ветеранів Афганської війни та ветеранів АТО(ООС) проводиться новий проект по сприянню працевлаштування учасників бойових дій.

Цей проект дасть змогу ветерану пристосуватися до цивільного життя, маючи підтримку своїх побратимів.

З детальнішою інформацією можна ознайомитись в рубриці "ОГОЛОШЕННЯ"

Голова Бердичівської спілки ветеранів Афганської війни та ветеранів АТО(ООС) В.А. Мамедов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь