Оголошення про конкурс

Дата: 08.10.2020 16:29
Кількість переглядів: 578

Виконавчий комітет Гришковецької селищної ради Бердичівського району Житомирської області оголошує про проведення конкурсного відбору суб'єктів оціночної діяльності з незалежної оцінки майна (з рецензуванням) комунальної власності Гришковецької селищної об’єднаної територіальної громади Бердичівського району Житомирської області на підставі рішення селищної ради від 16.09.2020 року №381 «Про створення конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності з незалежної оцінки майна».

  1. Найменування об’єкта оцінки: частина нежилого приміщення, Стара контора, загальною площею 34.2 кв.м., яке складається з приміщень площею 20,3 кв.м та 13,9 кв.м. Місцезнаходження об'єкта оцінки: Бердичівський р-н, Житомирська обл., с. Старий Солотвин, вул. Олександра Сокорчука, буд. 36.
  2. Найменування обєкта оцінки: будівля, котельня, об’єкт житлової нерухомості: ні. Місцезнаходження об'єкта оцінки: Бердичівський р-н, Житомирська обл., с. Гальчин, вул. Ніни Сосніної, буд. 1 «А».
  3. Мета проведення конкурсу: укладення договору на проведення незалежної оцінки майна з рецензією з суб’єктом оціночної діяльності та визначення ринкової вартості комунального майна для цілей приватизації.
  4. Дата проведення конкурсу – 20.10.2020 року.
  5. Час та місце проведення конкурсу: о 10:00, Зала засідань Гришковецької селищної ради.
  6. Порядок подання заяв:

суб’єкти оціночної діяльності подають до виконавчого комітету Гришковецької селищної ради наступні документи:

-         заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою; 

-         копії установчого документа претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи);

-         копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

-         письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів;

-         копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності,

-         інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо);

-         згода на обробку персональних даних.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити:

-         пропозицію щодо ціни виконання робіт; 

-         пропозицію щодо строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

Претенденти подають до комісії конкурсну документацію в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка "На конкурс» із зазначенням об’єкта і дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Документи разом з заявою про участь у конкурсі подається до виконавчого комітету Гришковецької селищної ради до 12.10.2020 року включно.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі організаційно-кадрової та правової роботи апарату Гришковецької селищної ради або за телефоном     6-32-81.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь