Пошук

Електронна звітність – зручно і легко!

Дата: 16.04.2021 14:42
Кількість переглядів: 436

Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області звертає увагу платників податків на зручність, доступність та комфортність запроваджених ДПС України електронних сервісів, завдяки яким можна сформувати, перевірити й надіслати до контролюючих органів податкову звітність, дистанційно перевірити розрахунки із бюджетом, дізнатися про строки сплати податків, а також іншу корисну інформацію.

           Одним із найбільш популярних електронних сервісів  ДПС України, який з кожним днем набирає все більшої популярності серед платників податків, є Електронний кабінет (офіційна сторінка Електронного кабінету  https://cabinet.tax.gov.ua).

            За цим посиланням користувачі електронного кабінету отримують доступ до порталу, робота з яким здійснюється через мережу Internet та не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення.

            Цей сервіс безкоштовний та надає можливість платнику працювати в режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв.

              Єдина вимога для електронного спілкування з органами ДПС це наявність кваліфікованого електронного підпису, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів (АЦСК), у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.

            Скористатися послугами відокремленого підрозділу АЦСК ІДД ДПС України, можна безпосередньо у Бердичівській ДПІ (м. Бердичів, вул. Богдана Хмельницького, 24А), попередньо здійснивши запис на прийом за номером телефону (04143) 2-20-23.

              Скориставшись такою послугою, як подання звітності через Електронний кабінет, платники податків отримують економію свого робочого часу, а також власних коштів на придбання бланків. Крім того, звітність, надіслана до податкового органу в електронному вигляді, не потребує дублювання на паперових носіях, а також їх зберігання.

             Звертаємо увагу, що для зручності роботи платників при створенні електронних документів у відкритій частині розміщено покрокову допомогу у розділі ДОПОМОГА. Також при виникненні питань з приводу користування Електронним кабінетом можна звернутися на Гарячу лінію за телефоном 0800501007.

            У платника податків є вибір – подавати звітність в електронному вигляді в режимі онлайн, або віднести її самостійно до податкової.

           При цьому наголошуємо, що безконтактний спосіб взаємодії платників податків та Державної податкової служби України є особливо актуальним у період карантинних обмежень.

 

                                            Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь