Пошук

Бердичівського МРВ ГУДСНС України у Житомирській області повідомляє!

Дата: 27.04.2021 12:00
Кількість переглядів: 893

Наближається одне з найбільших релігійних свят, Великдень. В ці святкові дні храми відвідає велика кількість людей. На ряду з тим, під час літургії священнослужителі та віруючі використовують відкритий вогонь в приміщеннях храмів, що є вкрай небезпечним при великому скупченні людей в приміщеннях. Тому саме в цей період особлива увага приділяється працівниками ДСНС до таких об’єктів.

      З метою запобігання виникнення пожеж у культових спорудах працівниками Бердичівського міськрайонного відділу Головного Управління ДСНС України у Житомирській області 23 квітня 2021 року прийнято участь на загальних зборах представників релігійних конфесій Бердичівського району Української Православної Церкви Московського Патріархату та підведено підсумки перевірок стану дотримання протипожежних заходів в храмах на території Бердичівського району

Під час проведення зборів, велику увагу було приділено такому важливому питанню, як попередження пожеж під час відзначення Великодніх свят.

Про стан пожежної безпеки в Бердичівському районі та проблемні питання протипожежного стану культових закладів повідомив заступник начальника Бердичівського міськрайоннгого відділу Володимир Рейко.

Особливу увагу священнослужителів звертали на важливість дотримання правил пожежної безпеки в культових спорудах а, особливо під час святкових Великодніх Богослужінь, на наявності в храмах первинних засобів пожежогасіння, стан евакуаційних виходів та справність електромережі.

  На завершення архімандрит Варфоломій (Бойков) запевнив, що духовенство Єпархії зробить усе можливе, щоб привести культові споруди в належний протипожежний стан, а настоятелі церков під час проповідей звертатимуть увагу прихожан на дотримання правил безпечної поведінки у побуті аби зберегти найцінніше - людське життя.

 

 

Головний інспектор Бердичівського МРВ

ГУДСНС України у Житомирській області

підполковник служби цивільного захисту                                            

В. О. Пилипчук       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь