Пошук

ЗБІР ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Дата: 12.05.2021 09:56
Кількість переглядів: 1003

11 травня 2021 року відбувся збір ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ закладів ОСВІТИ Гришковецької громади. У роботі взяли участь лідери учнівського самоврядування, координатори від закладів освіти, працівники відділу, а також - лідер громади – голова Гришковецької ОТГ Ірена ЛІСОВА.

Відповідно до плану збору було передбачено тренінг-навчання активу, захист моделі учнівського самоврядування, презентація портрета лідера учнівського самоврядування, демонстрація соціальної реклами та представлення ідеї актуального (для громади) проекту від учнівського самоврядування (у довільному форматі).

Тренінг «Конфлікт і спілкування» провела учитель Половецького ЗЗСО Зелінська Тетяна Василівна. Завданням тренінгу було показати ефективні шляхи розв'язання конфліктних ситуацій; навчити використовувати в спілкуванні з іншими людьми тактику співробітництва, знаходити конструктивні способи розв'язання проблемних ситуацій; сформувати в учнів почуття єдності з колективом, спонукати школярів до роботи над собою; виявити учнів із лідерськими здібностями, розкрити їхній організаторський талант. Шляхом виконання вправ та різних завдань учасники тренінгу змалювали певні асоціації з поняттям «конфлікт», розглянули п'ять стратегій поведінки в конфлікті , розв’язали проблемні конфліктні ситуації.

У ході роботи секретами свого успіху поділилася і голова громади Ірена ЛІСОВА. Зокрема, вона наголосила, що учнівське самоврядування є там, де школярі відчувають себе господарями закладу, відповідальними за події, які в ньому відбуваються, де виявляють ініціативу і творчість у вдосконаленні шкільного життя. Учні поділилися своїми ідеями та проектами, які можна реалізувати в громаді.

Продемонстрували портрет лідера Лук'янюк Андрій (Ст.Солотвинський ЗЗСО), Грушецька Даніелла (Рейський ЗЗСО), Штивович Дарина (Никонівський ЗЗСО), Гуменюк Юлія (Половецький ЗЗСО), Святецька Анастасія (Скаківський ЗЗСО) та виявили шляхи, які ведуть до формування лідерських якостей. Цікаві матеріали було представлено від Дмитрівського ЗЗСО та Гришковецької гімназії. Серед актуальних проектів пропонувалися-екопроект, проект розвитку позашкілля, розвитку спортивного середовища і інші.

Голови учнівського самоврядування обґрунтували важливість соціальної реклами на актуальні теми сьогодення: «Ми за здоровий спосіб життя», «Безпека дорожнього руху», «Інтернет- залежність», «Ні - алкоголю, курінню, наркотикам».

Ми рухаємося вперед! Активні, творчі, позитивно налаштовані учасники зустрічі висловили подяку за гарний досвід, можливість почерпнути нове та цікаве, що можна буде застосувати в практичній діяльності.

Шляхом таємного голосування було обрано голову учнівського самоврядування громади – Грушецьку Даніеллу, ученицю 10 класу Рейського ЗЗСО. Саме вона буде представником від Гришковецької громади на звітно-виборчій конференції обласної ради учнівського самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь