Пошук

День Гришковецької громади!

Дата: 26.08.2021 16:36
Кількість переглядів: 849

Святкування  розпочалося о 5 годині ранку зі змагання рибалок, де найкращих було відзначено заохочувальним призами. За умовами змагання,  оцінено та нагороджено рибалок в таких категоріях: перша риба; найбільша риба; найменша риба;  найбільший улов; найменший рибалка; найстарший рибалка.

До дня Незалежності України відбувся велопробіг, у якому взяли участь жителі та працівники Гришковецької громади.

          Також відбулися змагання з міні-футболу між командами  шкіл громади.  Володарем кубку Гришковецької громади стала командаГришковецької гімназії.

          Цікавим для сучасної молоді був квест під назвою  «У пошуках прапора» приурочений до Дня Державного Прапора України, перемогу отримала команда «Ромашка» Дмитрівської школи, яка найшвидше відповіла на всі запитання квесту і першою віднайшла заповітний прапор.

          Урочисту частину свята відкрила голова громади Ірена Лісова, яка привітала всіх з прийдешніми святами. Побажала   успіхів, процвітання, добробуту громаді, а також миру, злагоди, любові в родинах.   Подякувала  усім хто небайдужий  до проблем   та бере активну участь у житті громади.

Щирі побажання також звучали з уст народного депутата Верховної Ради України Богдана Кицака, депутата Житомирської обласної ради Людмили Кицак, заступника голови Бердичівської районної державної адміністрації Катерини Вислоцької, заступника голови Бердичівської районної ради Володимира Діхтяря, депутата Верховної ради України VIII скликання Олександра Ревеги.

          В пам’ятному реквіємі згадали Героїв м. Бердичева та Бердичівського району, які віддали своє життя  за нашу незалежність.  Гурт «Не самі» (с. Осикове) виконали авторські пісні загиблим воїнам України, одна з пісень присвячена нашому земляку Олександру Пителю. Діти пройшли ходою  до меморіалу загиблим воїнам України та поклали живі  квіти.

          Дітки розважались бульбашковим шоу, майстер класами, батутами,  флешмобами з сюрпризами, ласували солодкою ватою, морозивом.

          Вітання та цікаві подарунки  від селищного голови  отримали батьки новонароджених  малюків.

          Дорослі змагались за головний приз  у конкурсі  «Караоке у нашому дворі».

Несподіванкою стало яскраве, феєричне  вогняне шоу. Такожцікавими були виступи гімнастів циркової студії « DELUX» м. Бердичів.

          Приємним сюрпризом став головний приз безпрограшної лотереї.

Присутні  частувалися смачною юшкою, пловом та смаколиками на різний смак.

В містечку майстрів пройшла виставка-ярмарка «Зроблено з любов’ю», де кожен мав змогу придбати для себе та своєї родини унікальні вироби, які майстри виготовили власними руками. Кожна майстриня за участь була відзначена подякою від селищного голови.

          Презентували себе також і старостинські округи, пригощаючи  гостей свята кулінарними виробами. А на змаганнях на найсмачніший вареник перемогла команда Гришковецького ДЗО «Сонечко», яка отримала найбільше глядацьких  симпатій.

           На згадку про свято діяли фотозони, де охочі могли зробити святкові світлини.

          Відзначили і призами переможців фотоконкурсу «Я люблю своє село» за найкращі фотороботи.

           Закінчили свято запальними танцями та святковим салютом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь