Весело відсвяткували день села Осикове!

Дата: 31.08.2021 10:45
Кількість переглядів: 595

28.08.2021 року у свято Успіння Пресвятої Богородиці жителі села Осиково   відсвіткували День села!

Для жителів та гостей свята виступили з виконанням авторських пісень аматорські колективи.  Сюрпризом   було захоплююче вогняне шоу. Бажаючі могли змогу частувалися смачною юшкою, варениками та смаколиками. Для дітей влаштували запальні флешмоби з смачними подарунками та розіграли лотерею серед жителів села та гостей свята.   На закінчення святкова дискотека з бульбашками!

З побажаннями миру, добра, злагоди, тепла, щастя, радості привітала жителів та гостей села голова Гришковецької громади Ірена Лісова!

Привітали щирими побажаннями та подарунками жителів села Осиково помічники народного депутата Богдана Кицака Тетяна Алєксєєва та Олександра Ремінна.

  З уст  старости  Осиківського старостинського округу Наталії Солопчук та заступника голови селищної ради Сергія Маркусевича  звучали щирі побажання розквіту для села та   слова подяки всім присутнім та тим, хто долучився до підготовки та проведення свята!  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь