День захисту дітей

Дата: 31.05.2022 17:26
Кількість переглядів: 1182

Напередодні першого літнього свята, Дня захисту дітей, у мальовничому селі Гальчин відбулося яскраве розважальне дійство для дітлахів.

Дітей обєднав запальний тананцювальний флешмоб “Україна Єдина” та малюнок на асфальті, де діти малювали свої мирні мрії...

Цікаві конкурси та смачні призи заохочували хлопчиків та дівчаток бути активними. Несподіваним подарунком для маленьких жителів Гальчина був візит неочікуваних гостей - до них на гостину приїхали рятувальники ДСНС, волонтери з Червоного Хреста та представники Бердичівського районного відділу поліції. Діти мали змогу познайомитися з цікавим та незвичним спорядженням рятувальників та побачити, як воно працює. Найдопитливіші приміряли на себе обмундирування поліцейських, та спробували себе в ролі водія поліцейського авто. Пізнавальними та дуже важливими не тільки для діткей, а й для дорослих, були знання і навички, якими поділилися з присутніми волонтери з організації “Червоних хрест”.

Всі охочі спробували свої сили у вмінні правильно робити штучне дихання на навчальному манекені та навчалися накладати сучасний турнікет. Улюбленцями присутніх стали працівники кінологічної служби з міста Житомира зі своїми вихованцями, собаками Альфою і Дорою. Всі, затамувавши погляд, дивилися, як собаки виконували всі вказівки своїх дресирувальників, а потім грайливо позували перед фотокамерами. Цей день всі присутні запамятають надовго, адже всім було цікаво і весело.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь