Облаштування прихистку

Дата: 17.12.2022 13:03
Кількість переглядів: 189

Гришковецька громада щиро дякує за ще одну грантову можливість у сумі 49 597 грн. від  Міжнародного благодійного фонду «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив» з облаштування сучасною малою побутовою технікою та сантехнічним обладнанням прихистку в селі Никонівка.

За грантові кошти придбано та встановлено: 2 унітази, 2 раковини з кріпленням, 2 змішувачі та 2 сифони для раковин, 1 змішувач для душу, 2 кухонних мийки, 2 змішувачі та 2 сифони для кухонних мийок, 2 мікрохвильовки, 2 мультиварки, 3 праски, 5 електрочайників та 2 водонагрівачі.

Постійна підтримка Фонду, чіткі технічні завдання та зрозуміла комунікація сприяла швидкій реалізації договору та підготовці фінальної звітності. А  доставка, розвантаження та встановлення обладнання згуртували місцевих жителів, які допомагали у цьому процесі.Ми ще раз дякуємо, що даєте можливість задовільнити потреби громад у облаштуванні прихистків для людей, які втратили домівки через війну. 

Адже так важливо знати, що сьогодні нас підтримують та допомагають!!!
________________
Невідкладна допомога для громад відбувається в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю Гришковецької селищної ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та фонду ІЗОЛЯЦІЯ.
#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь