Облаштування прихистку

Дата: 25.07.2023 18:19
Кількість переглядів: 103

Гришковецька громада щиро дякує за третю грантову можливість у сумі 202 677 грн. від Міжнародного благодійного фонду «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив» з облаштування сучасною технікою та обладнанням прихистку в селі Никонівка.

За грантові кошти отримано холодильник Whirlpool, морозильну камера BEKO, м`ясорубку Tefal, три тостери Tefal, блендер Tefal, телевізор Hoffson та чотири фени Rowenta.

Для створення в прихистку «комп`ютерного простору» для діток шкільного віку одержали 6 ноутбуків ASUS та багатофункціональний пристрій HP: принтер, сканер, ксерокс. Цей «простір» створить зручні та комфортні умови проходження навчального процесу  в закладах освіти.

Постійна підтримка Фонду, чіткі технічні завдання та легка комунікація з менеджером сприяла швидкій реалізації договору та підготовці фінальної звітності. А доставка, розвантаження та встановлення обладнання згуртували місцевих жителів та мешканців, які допомагали у цьому процесі.

Ми ще раз ДЯКУЄМО за можливості задовільнити нагальні потреби громад у створені та облаштуванні прихистків для людей, які втратили домівки черезвійну.

Адже так важливо знати, що сьогодні нас підтримують та допомагають!

___________

Невідкладна допомога для громад відбувається в рамках реалізації проєкту ZMINA_2_0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю Гришковецької селищної ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу European Union in Ukraine та фонду ІЗОЛЯЦІЯ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь