Облаштування прихистку

Дата: 17.12.2022 13:03
Кількість переглядів: 173

Гришковецька громада щиро дякує за ще одну грантову можливість у сумі 49 597 грн. від  Міжнародного благодійного фонду «Ізоляція. Платформа культурних ініціатив» з облаштування сучасною малою побутовою технікою та сантехнічним обладнанням прихистку в селі Никонівка.

За грантові кошти придбано та встановлено: 2 унітази, 2 раковини з кріпленням, 2 змішувачі та 2 сифони для раковин, 1 змішувач для душу, 2 кухонних мийки, 2 змішувачі та 2 сифони для кухонних мийок, 2 мікрохвильовки, 2 мультиварки, 3 праски, 5 електрочайників та 2 водонагрівачі.

Постійна підтримка Фонду, чіткі технічні завдання та зрозуміла комунікація сприяла швидкій реалізації договору та підготовці фінальної звітності. А  доставка, розвантаження та встановлення обладнання згуртували місцевих жителів, які допомагали у цьому процесі.Ми ще раз дякуємо, що даєте можливість задовільнити потреби громад у облаштуванні прихистків для людей, які втратили домівки через війну. 

Адже так важливо знати, що сьогодні нас підтримують та допомагають!!!
________________
Невідкладна допомога для громад відбувається в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю Гришковецької селищної ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та фонду ІЗОЛЯЦІЯ.
#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь