Гранти від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: Молодіжні працівники та Молодіжні ради

Дата: 01.02.2023 10:12
Кількість переглядів: 169

Фото без описуПроєкт USAID «ГОВЕРЛА» шукає організації для реалізації грантових проєктів, спрямованих на залучення молоді до місцевого самоврядування:

 

  •  Молодіжні працівники.
  •  Молодіжні ради.

Для посилення громадської активності на локальному рівні ці конкурси спрямовані на залучення заявок від організацій громадянського суспільства в областях-партнерках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» – Полтавській, Житомирській, Волинській, Рівненській, Одеській, Львівській, Закарпатській областях.

💎 Молодіжні працівники (RFA-HOVERLA-010). Цей конкурс має на меті підтримати впровадження інструментів, які будуть сприяти залученню молоді до участі у прийнятті рішень на місцевому рівні через підготовку кваліфікованих молодіжних працівників. Активності гранту мають поглибити теоретичні знання та покращити практичні навички молодіжних лідерів і фахівців у молодіжному секторі партнерських громад Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та допомогти громадам спланувати ефективну молодіжну політику.


💎 Молодіжні ради (RFA-HOVERLA-011). Цей конкурс має на меті підтримати розробку та впровадження інструментів для сприяння залученню молоді через молодіжні ради та участь громадян у прийнятті рішень на місцевому рівні, створення та зміцнення молодіжних рад під час воєнного стану.

Детальніше про гранти читайте за посиланням: https://decentralization.gov.ua/news/16037


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь