Вітаємо з 95-річчям жительку села Рея!

Дата: 22.03.2023 10:04
Кількість переглядів: 290

Фото без описуФото без опису

Синюк Ганна Григорівна, жителька села Рея, народилася у 1928 році та прожила довге та надзвичайно наповнене подіями життя. 95 років - це показник довголіття, досвіду та пам'яті про події, які відбулися, сумні та гіркі, щасливі та радісні.

Голова Гришковецької селищної ради привітала Ганну Григорівну з ювілеєм, та поспілкувалася з нею у невимушеній розмові. Варто повчитися у Ганни Григорівни, тому, що не дивлячись на доволі шляхетний вік, вона залишається надзвичайно активною, бадьорою, життєрадісною, веселою та допитливою жіночкою. 

Ганна Григорівна, виховувала разом з чоловіком трьох дітей, багато та тяжко працювали, щоб збити статки, згадува  як спробувала будівельні роботи, щоб бути поряд з чоловіком, а згодом перейшла «на хміль», як продавала квитки на «індійське кіно» у сільському клубі.

Багато згадувала, але все, про що б не розповідала, все з посмішкою і доброзичливо, як казку, - і раділа: «Як ви мене знайшли тут, дітки? Спасибі вам!»

Вітаємо Вас з днем народження! Нехай кожен день приносить радість,і і вдячність від дітей, онуків, правнуків та всіх рідних! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь