Пошук

Продовжується реалізація проекту щодо дослідження участі громадськості у процесах прийняття рішень у громадах в рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 10.05.2023 09:37
Кількість переглядів: 246

Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» з метою дослідження участі громадськості у процесах прийняття рішень органами місцевого самоврядування планує 17 травня  відвідати Гришковецьку громаду-партнерку Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Житомирській області.

Під час візиту заплановано провести консультативно-презентаційну зустріч з мешканцями громади та фокус-групові дослідження. Цільова аудиторія – активні мешканці громад, особи з інвалідністю, представниками громадських об’єднань осіб з інвалідністю, ВПО та представниками місцевих органів влади.

В ході дослідження будуть проводитися анкетування серед мешканців громад, органів місцевої влади та місцевих інститутів громадянського суспільства щодо залучення громадськості до процесів прийняття владних рішень, за результатами якого буде здійснено аналіз отриманої інформації, виявлення проблемних питань і винайдення шляхів їх врегулювання.

Якщо ви мешканець Гришковецької громади запрошуємо вас долучитися до участі в заходах в межах проєкту.

Посилання на анкету для попередньої реєстрації на: фокус-групові дослідження в цільових громадах Житомирської області: bit.ly/42J0XAI


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь