Зустріч з представниками Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів»

Дата: 17.05.2023 21:36
Кількість переглядів: 244

Фото без описуВсеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» сьогодні відвідала Гришковецьку громаду, як громаду-партнерку Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Мета візиту – це дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Ключовими питаннями зустрічі стали поінформованість учасників фокус-групового дослідження щодо завдань та функцій місцевого самоврядування, обговорення архітектурної (фізичної), інформаційної доступності в громаді, залучення місцевих мешканців, в тому числі і осіб з інвалідністю, ВПО та жінок, до процесів прийняття рішень.

Адже всі без виключення мають брати активну участь у житті своєї громади, всі без виключення повинні мати рівні можливості щодо реалізації своїх прав, отримувати послуги на рівні з іншими шляхом інтегрування фізичної, інформаційної, цифрової, соціальної та громадянської, економічної та освітньої безбар’єрності.

Саме такий механізм роботи дасть змогу приймати ефективні рішення, заявляти про потреби та проблеми, швидко їх вирішувати та покращувати життя у спільноті.

Щиро дякуємо Олександру Вознюку та його команді,  за можливість проаналізувати поточний стан справ громади у цій сфері, визначити існуючі проблеми та спільно працювати над їх подоланням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь