Оголошується набір із підготовки магістрів з публічного управління та адміністрування за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» за освітньо-професійною програмою «Державне управління».

Дата: 29.05.2023 09:28
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Підготовка магістрів зазначеної спеціальності проводиться з метою забезпечення потреб органів державної влади та органів місцевого самоврядування у кваліфікованих кадрах - управлінцях. Проведення за останні роки реформи децентралізації супроводжується посиленням вимог до державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування щодо володінням сучасними знаннями та підходами в регулюванні економічною і соціальною сферами у Ваших громадах. Освітня програма за цією спеціальністю передбачає поєднання глибокої теоретичної підготовки з набуттям практичних навичок та вмінь у галузі публічного управління та адміністрування, використання розвиненої дистанційної форми навчання. Строк навчання за заочною (дистанційною) формою навчання - І рік 4 місяці. Підготовка здійснюється на базі попередньо здобутої повної вищої освіти (диплом спеціаліста або магістра).

Навчання за зазначеною освітньо-професійною програмою може здійснюватись за кошти місцевого (регіонального) бюджету м.Києва або за кошти фізичних (юридичних) осіб.

Адреса приймальної комісії: м. Київ, вул. Левка Лук'яненка, 136, кім. 116, (044) 485-21-74.

Додаткова інформація на сайті факультету економіки та управління.

Контактна особа: гарант освітньо-професійної програми 281.00.01 «Державне управління» - доктор наук з державного управління, Марухленко Оксана В'ячеславівна, к.т 380 67 995 2522;


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь