14 серпня минають річниці з дня загибелі наших земляків Сокорчука Олександра Вікторовича та Мельника Юрія Олексійовича

Дата: 14.08.2023 12:43
Кількість переглядів: 905

  Фото без опису

 

Сокорчук Олександр Вікторович народився 1988 року в селі Старий Солотвин. До війська мобілізований 19 березня 2014-го. З 3 квітня того ж року — водій автомобільного відділення 1-го протитанкового артилерійського взводу 1-ї протитанкової артилерійської батареї, 2-й дивізіон 26-ї бригади. Від 9 липня 2014 року перебував в зоні боїв. 14 серпня 2014-го загинув поблизу Амвросіївки під час одночасних обстрілів терористів та з території Росії і відбиття танкової атаки.

Мельник Юрій Олексійович народився 1978 року в смт Гришківці. Відважно захищав нашу рідну землю маючи звання полковника.11 квітня 2022 був нагороджений орденом Данила Галицького за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі. Загинув на Донеччині 14 серпня 2022 року. 31 серпня 2022 (посмертно) нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Гришковецька селищна рада висловлює щирі співчуття родинам загиблих. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами. Вічна пам’ять і слава українським воїнам, які захищали Батьківщину та кожного з нас! Героям слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь