9 грудня 2023 року поблизу с. Мар'янка Донецької області загинув наш земляк КАРПОВ ЯРОСЛАВ ІГОРОВИЧ

Дата: 14.12.2023 16:59
Кількість переглядів: 892

Фото без опису

КАРПОВ ЯРОСЛАВ ІГОРОВИЧ, 28.06.1992р.н., молодший сержант 1 аеробольного взводу аеромобільного батальйону, мобілізований 09.02.2023 року,  загинув в Донецькій області поблизу с. Мар'янка 9 грудня 2023 року.

КАРПОВ ЯРОСЛАВ-  житель нашої громади, с.РЕЯ, до 2017 року, пізніше одружився і жив у Чернівецькій області, звідки і був призваний на війну. Сміливий, мужній,  Герой загинув,захищаючи Україну, самовіддано даючи відсіч агресору – росії. Він був прикладом для інших, він, як ніхто, умів підтримати бойових друзів, гідно і міцно тримав стрій Захисників. 

Сьогодні о 12.00 у смт БЕРЕГОМЕТ  Вижницького району  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ  області попрощалися з Героєм, нашим земляком КАРПОВИМ ЯРОСЛАВОМ  ІГОРОВИЧЕМ, здригнеться від жалю і туги Україна, і відгомін суму пройде нашою Гришковецькою громадою аж у с.РЕЯ, до батьківської землі Героя, до родини і друзів.

Вічна слава Герою, найщиріші співчуття родині, нехай свічка пам'яті ніколи не згасне у наших серцях, бо вдячність Героям - навіки.

ПОМ'ЯНІМО І ВКЛОНІМОСЯ КАРПОВУ ЯРОСЛАВУ  ІГОРОВИЧУ,  нашому земляку, нашій гордості і нашому Захиснику. МОЛИТВА І ВДЯЧНІСТЬ від нас лине туди, на Чернівецьку землю, де Героя знали і поважали, де він знайде свій вічний спочинок під жовто-блакитним прапором як Захисник України.
Слава Україні! Слава Герою!
Не забудемо, не пробачимо....


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь