У лютому для захисниць України стартує програма «ReStart Свідомості»

Дата: 31.01.2024 13:05
Кількість переглядів: 539

Фото без описуІmpact Force оголосила про початок набору до навчально-оздоровчої програми «ReStart Свідомості», розробленої з метою психологічної реабілітації та соціальної адаптації жінок-ветеранок та жінок – членів сімей ветеранів.

На момент повномасштабного вторгнення, за даними Міністерства у справах ветеранів, в Україні налічувалося близько 38 тис. жінок-ветеранок. Зараз ця цифра суттєво зросла, оскільки за останні два роки кількість жінок у Збройних силах України, порівняно з 2021 роком, збільшилася на 40%. Проблема їх адаптації стає все актуальнішою і масштабнішою та вимагає об’єднання зусиль держави та суспільства, а також використання найефективніших комплексних рішень, адже дві третини ветеранів та ветеранок стикаються із психологічними труднощами та розладами у цивільному житті.

Що пропонує програма «ReStart Свідомості»

Програма «ReStart Свідомості» містить два основні модулі: перший зосереджений на ментальному здоров'ї, включаючи медичні обстеження провідними експертами, інноваційні немедикаментозні техніки для покращення сну та емоційного стану, а також менторську підтримку. Другий модуль орієнтований на кар'єрний розвиток, включаючи підтримку HR-експертів, навчання новим професійним навичкам та створення спільноти однодумців для підтримки одна одної та нетворкінгу.

Навчання за програмою розраховано на три місяці й відбуватиметься онлайн та офлайн у м. Києві з 15 лютого до 15 травня 2024 року. Заявку на участь можна подати до 10 лютого за посиланням.

Програма пропонує інноваційні технології оцінки стресу на фізіологічному рівні через аналіз варіабельності серцевого ритму та прості екологічні методики його подолання, зокрема дихальні, фізичні вправи, техніки медитації.

В ефективності методики, яка лежить в основі програми, переконалося вже понад 300 осіб. Це підтверджено клінічними дослідженнями, які проводилися на базі Науково-практичного центру профілактичної та клінічної медицини Державного управління справ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь