Відкриття центру з надання адміністративних послуг!

Дата: 25.05.2021 17:22
Кількість переглядів: 939

 Гарна і радісна подія зібрала сьогодні мешканців та гостей Гришковецької громади на відкриття центру з надання адміністративних послуг. Урочистість   розпочалася із вітального слова  Гришковецького селищного голови Ірени Лісової, яка подякувала усім, хто долучився до створення ЦНАП, який відповідає  сучасним вимогам та європейським стандартам. Всім хто доклав зусилля для комфортного та спрощеного надання адміністративних  послуг громадянам.  

До вітальної промови приєдналися народний депутат Верховної Ради України Богдан Кицак, депутат Житомирської обласної ради Людмила Кицак, виконавча директорка Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України Тетяна Кухарська,  заступник директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА Ірина Шпонарська та заступник голови Бердичівської державної районної адміністрації Ярослав Можар, які привітали усіх присутніх з такою чудовою подією та побажали успіхів, розвитку,   миру  процвітання, а  також   нових проектів та перемог.  

  Іреною Лісовою та Богданом Кицаком урочисто  перерізано символічну стрічку   та офіційно відкрито новий ЦНАП.

          В подальшому Центр надаватимете понад 100 найнеобхідніших для населення адміністративних послуг   .

           Надійними партнерами   громади по створенню ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою».

«U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Швецією.

Також в рамках онлайн-конкурсу присвяченого до 15-ої річниці Всесвітнього дня вишиванки «МИ-УКРАЇНЦІ» головою громади Іреною Лісовою оголошено переможців конкурсу та вручено подарунки: Аліні Гончар,Людмилі Левковській, Тетяні Дружинській, Ользі Фещенко, Інні Конончук,   Наталії Цісельській, Оксані Мельниченко.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь