В рамках проєкту «ГОВЕРЛА» Гришковецька громада отримала 3 потужних генератори

Дата: 01.05.2023 12:56
Кількість переглядів: 172

Фото без описуЗгідно Договіру про передачу за № HOVERLA-2022-363 від 07 квітня 2023, враховуючи Угоду про наміри від 19 серпня 2022 року та Плану Закупівлі Проєкту згідно з Угодою між Урядом України та Урядом США про гуманітарне і техніко-економічне співробітництво від 07 травня 1992 року, замовлень DAI на закупівлю № PUR-KYV-22-0258 від 16 грудня 2022 року, компанія DAI безвідклично та безоплатно передала майно Гришковецькій  селищній раді у вигляді:

    - трьох дизельних генераторів GUCBIR модель GJR75 із максимальною потужністю 60 кВт загальною вартістю 1 331,8 тис. грн.

Дизельні генератори плануємо встановити для підтримки системи електропостачання в приміщенні прихистку с Никонівка для евакуйованих з зони активних бойових дій та в закладах освіти смт Гришківці та селі Половецьке.

Висловлюємо щиру вдячність команді Проєкту «ГОВЕРЛА» та всьому американському народу за постійну підтримку та  матеріально-технічну допомогу надану через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID) нашій громаді.

Нагадуємо, що Гришковецька селищна рада у 2022 році, за результатами конкурсного відбору, стала громадою-партнеркою та наразі активно співпрацює з  Проєктом USAID.

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь