Новини

30 Березня, 2020 р., 13:27
Свій 90-річний ювілей зустріла жителька с. Половецьке Петраш Олена Кирилівна. Щиро вітаємо  і бажаємо добра, спокою, здоров'я, багато світлих теплих днів!!!
21 Березня, 2020 р., 08:38
20 березня відбулася позачергова сесія селищної ради. На засіданні розглянуто одне питання про внесення змін до бюджету  селищної ради.  З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 із селищного бюджету виділено додаткове фінансування на закупівлю медичних виробів, засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих речовин, а також медичних препаратів для лікування хвороб, спричинених корона вірусною інфекцією  для КНП "Центральна районна лікарня" в розмірі 100 тис. грн., КНП "ЦПМСД" - в розмірі 95 тис.грн., а також КНП "Бердичівське стоматологічна поліклініка" - в розмірі 5 тис.грн. Крім того, в резервному фонді на боротьбу з коронавірусом зарезервовано 120 тис.грн.
19 Березня, 2020 р., 15:12
Шановні жителі Бердичівського району! Звертаюся в першу чергу до тих, хто перебував на роботі, або подорожував країнами Європейського союзу та повертається або повернувся в Україну! Всі ми бачимо, що епіцентр епідемії коронавірусу COVID-19 знаходиться в таких європейських країнах, як Італія, Німеччина, Чехія, Польща. Тобто, в тих країнах, де перебувало найбільше наших громадян. Я поважаю Ваші конституційні права, але непроста ситуація з поширенням коронавірусної інфекції змушує усіх нас бути відповідальними один до одного. Тому прошу ВАС усіх максимально обмежити перебування у місцях масового скупчення людей, залишайтеся вдома певний період часу після приїзду із за кордону, обмежте спілкування з іншими, уважно спостерігайте за станом свого здоров’я, при перших ознаках захворювання – висока температура, сухий кашель тощо – невідкладно звертатися до свого сімейного лікаря та виконувати його вказівки. Нагадую, що коронавірус COVID-19 не здатний переміщатись на далекі відстані. Він є лише в крапельках, які людина видихає під час кашлю чи чхання. Відстань – це гарантія безпеки. Це фактор переривання епідемічного ланцюга. Тому заразитись неможливо навіть від інфікованої людини, якщо ви знаходитесь на відстані понад 1,5 метра. Епідемію можна зупинити! Із інформацію щодо поточної ситуації з поширенням коронавірусної інфекції можна ознайомитися на офіційному сайті Бердичівської райдержадміністрації: berdichev-rda.gov.ua. Телефон райдержадміністрації: (04143) 4-26-00.
07 Березня, 2020 р., 21:18
Зі святом весни, краси, тепла!!! Нас ніжних, мудрих, сильних, улюблених, чарівних, інколи нелогічних і таких необхідних. Бажаю усім жінкам весни в душі, в серці - спокою і тепла, в домі - злагоди. Нехай саме ця весна принесе найтепліші емоції, які залишаться в пам'яті назавжди!  
07 Березня, 2020 р., 21:11
Працівники фінансового відділу  громади взяли участь у  семінарі  з питань бюджетного звітування, якіий провів для фінансистів новостворениїх громад Бердичівщини  Георгій Федорук, - радник з муніципальних фінансів та управління Житомирського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою».
29 Лютого, 2020 р., 10:17
Очільника області Віталія Бунечка урочисто  зустрічали селищний голова Гришковецької ОГГ Ірена Лісова, керівники Бердичівського району , вчителі та  учні гімназії. Разом з керівником області на урочисту подію завітав і народний депутат України Богдан Кицак, який доклав чимало зусиль  для функціонування освітянського закладу.
28 Лютого, 2020 р., 09:39
В закладі дошкільної освіти "Сонечко" с. Дубова, в цей теплий від емоцій день, пройшло чудове родинне свято. Нехай всі сім'ї будуть щасливими, і той місточок любові між батьками і дітьми завжди буде міцний! 
26 Лютого, 2020 р., 10:12
В Гришковецькій громаді вкотре жваво обговорювалось питання подальшого функціонування Центральної районної лікарні. Час вносить свої корективи. І сьогодні важливо йти в ногу з часом, зберігаючи існуюче, і найголовніше - покращуючи якість надання медичних послуг для наших жителів. Конструктивний діалог обов'язково сприятиме прийняттю правильного рішення. 
25 Лютого, 2020 р., 15:06
Сьогодні, за участі керівника Житомирського регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою " Василя Невмержицького та радника з регіонального розвитку Сергія Яцика відбулося засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Гришковецької селищної ОТГ на період до 2027 року. Розглянуто поетапний процес розроблення Стратегії, накреслено завдання та плани які необхідно виконати до наступного засідання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь