Новини

03 Грудня, 2019 р., 08:03
02 грудня 2019 року на базі Старосолотвинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбувся І зональний етап конкурсу «Учитель року - 2020». Організатор Конкурсу Гуменюк Т.І.- завідувач методичним кабінетом Зауважимо, що раніше у номінації «Історія», учасницею конкурсу стала Омельчук Юлія Леонідівна, вчитель Гришковецької гімназії. За умовами конкурсу конкурс проходив на базі Бердичівського НВК № 4, де Юлія Леонідівна посіла почесне ІІ місце. З 16.09 до 06.10 відбувалася добровільна реєстрація учасників конкурсу на сайті МОН України. У Старосолотвинську школу прибули для участі у номінації «Початкова освіта» учителі з п’яти закладів освіти громади: Заверюха Вікторія Петрівна (Никонівський ЗЗСО І-ІІ ст..) Штивович Мар’яна Миколаївна (Никонівський ЗЗСО І-ІІ ст..) Коломієць Оксана Олександрівна (Гришковецька гімназія); для участі у номінації «Хімія»: Столяр Іванна Андріївна (Половецький ЗЗСО І-ІІІ ст..) Вільчинська Алла Вікторівна (Скаківський ЗЗСО І-ІІ ст..) Кравчук Олена Юріївна (Ст.Солотвинський ЗЗСО І-ІІІ ст..). Конкурсна комісія оцінювала випробовування: «Методичний практикум», «Практична робота», «Проект», «Методичний експромт». Усі конкурсанти пройшли комп’ютерне тестування. Працювали напружено, але емоційна атмосфера, створена виступом учнів школи, додавала сил на більше як 4-х годинну роботу. І ось довгоочікуваний результат: І місце-Вільчинська Алла Вікторівна (Скаківський ЗЗСО І-ІІ ст..), учитель хімії; Коломієць Оксана Олександрівна (Гришковецька гімназія), учитель початкових класів. ІІ місце-Заверюха Вікторія Петрівна (Никонівський ЗЗСО І-ІІ ст..), учитель початкових класів;Кравчук Олена Юріївна (Ст.Солотвинський ЗЗСО І-ІІІ ст..)та Столяр Іванна Андріївна (Половецький ЗЗСО І-ІІІ ст., учителі хімії); ІІІ місце-Штивович Мар’яна Миколаївна (Никонівський ЗЗСО І-ІІ ст..), учитель початкових класів ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ_ПЕРЕМОЖЦІВ!
22 Листопада, 2019 р., 10:52
У День гідності і свободи на базі Рейської ЗОШ  відбувся чудовий фестиваль дитячої творчості "Симфонія талантів у дитячих долоньках". Діти - наш найдорожчий скарб. Сьогоднішнє свято - свято яскравих фарб, усмішок, тепла, щирості. Майбутнє України саме у цих дитячих долоньках!
18 Листопада, 2019 р., 09:45
14 листопада у Житомирський Центр розвитку місцевого самоврядування Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe відбулась зустріч голів ОТГ Житомирщини. Говорили про роботу Асоціації ОТГ, формування безпекового простору в громадах та проєкт "Поліцейський офіцер громади", впровадження реформи децентралізації та формування Стратегій розвитку громад.
11 Листопада, 2019 р., 09:11
Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! З нагоди професійного свята прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання! Бажаємо вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. Зичимо Вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив та нових культурних проектів! 
07 Листопада, 2019 р., 08:17
На базі Половецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася розширена колегія відділу освіти, молоді та спорту селищної ради, на яку були запрошені директори ЗЗСО та заступники директорів з НВР, учителі других класів, директори та вихователі ЗДО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь