Новини

26 Вересня, 2019 р., 15:45
В рамках нової ініціативи програми U-Lead щодо впровадження інвестицій в громаду, 26 вересня відбулася чергова зустріч з  експертом, закріпленим  за Житомирською областю, що спеціалізується на бізнесі та управлінському консультуванні Вячеславом Долідом.
18 Вересня, 2019 р., 08:17
Шановні рятівники!
13 Вересня, 2019 р., 08:49
Залучення інвестицій та грантів у громаду є важливим показником спроможності та кадрового потенціалу. Адже саме фахівці громади у цьому процесі відіграють ключову роль. Житомирський Центр розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою» від часу створення активно підтримує прагнення громад формувати широке коло проєктних менеджерів.
11 Вересня, 2019 р., 14:23
Сьогодні Бердичівським міським центром зайнятості вперше в новому форматі для жителів та учнів загальноосвітніх шкіл Гришковецької ОТГ було проведено поінформаційний масовий захід – День кар’єри в об’єднаній територіальній громаді «Озвуч Талант Громаді». Метою заходу було: підвищити інтерес до пізнання світу професій, підвищення мотивації до праці, розширення уявлення про професії, професійну спрямованість особистості, підвищення престижу професій.
11 Вересня, 2019 р., 11:16
Гришковецька громада  взяла  участь у семінарі "Поводження з відходами в громадах" , який проходив у Києві і організований для ОТГ - учасників Конкурсу малих грантів DREAMactions 3.0 Спілкувалися про зміни до законодавства щодо житлово- комунальних послуг, про організацію роботи комунальних підприємств, ознайомлювались із кращими практиками підприємств і ОТГ щодо сортування та переробки сміття. Крім того здійснили візит на сміттєсортувальну станцію ГО "Україна без сміття".
11 Вересня, 2019 р., 11:12
Створення безпечного середовища для мешканців – одне із першочергових завдань ОТГ. 5 вересня Дім децентралізації відвідала голова Райгородецької ОТГ Галина Кудлай та голова Гришковецької ОТГ Ірена Лісова як учасники модулю «Громадський порядок і безпека» в рамках серії семінарів «Кроки для керівників» і вже 6 вересня разом зі своїми колегами – Ушомирську ОТГ де відбувся семінар «Впровадження на території області проекту «Поліцейський офіцер громади» та відкриття поліцейських станцій». Ці знання допоможуть громадам впевнено крокувати до свого розвитку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь