Новини

09 Жовтня, 2019 р., 16:58
Створення привабливого інвестиційного клімату в громаді та залучення інвесторів – один з найважливіших напрямів роботи, який допоможе об'єднаним територіальним громадам   розвиватися і бути фінансово спроможними.
04 Жовтня, 2019 р., 13:51
4  жовтня 2019 року на Дмитрівському кладовищі відбувся мітинг-реквієм за загиблим у зоні проведення антитерористичної операції бійцем Сергієм Сідлецьким, який 5 жовтня 2014 року під час виконання бойового завдання потрапив під обстріл, у результаті чого отримав смертельні поранення.
03 Жовтня, 2019 р., 14:34
Сьогодні, в  рамках нової ініціативи Програми U-LEAD з Європою щодо впровадження інвестицій в громаду відбулася зустріч представників старостинських округів та головних спеціалістів відділу земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища апарату Гришковецької селищної ради  з  експертом, закріпленим  за Житомирською областю, що спеціалізується на бізнесі та управлінському консультуванні Вячеславом Долідом.
02 Жовтня, 2019 р., 15:46
З нагоди Міжнародного дня громадян похилого віку та з ініціативи селищної ради, сприяння місцевих підприємців відбулося вітання літніх жителів громади, які знаходяться на обслуговуванні "Центру надання соціальних послуг".
02 Жовтня, 2019 р., 15:17
Дорогі працівники освіти! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Саме Ви даєте перші уроки добра, чесності, любові. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Велика вдячність і низький уклін за нелегку і благородну працю. Нехай поруч з вами завжди будуть людська шана і повага!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь