Новини

19 Червня, 2019 р., 16:04
А у Рейському ЗДО Гришковецької громади весело! Оздоровчий період триває: літо!
19 Червня, 2019 р., 15:29
У  Головному управлінні Держгеокадастру у Житомирській області відбулася передача земель державної власності сільськогосподарського призначення поза межами населених пунктів у комунальну  власність Гришковецької  територіальної громади.
19 Червня, 2019 р., 15:18
З червня 2019 року, відповідно до рішення селищної ради від 13 травня 2019 року №104,  розпочав свою роботу комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг Гришковецької селищної ради Бердичівського району Житомирської області".
19 Червня, 2019 р., 14:59
Щирі вітання дільничним офіцерам поліції!!! Саме для вашої професії притаманні такі поняття як мужність,комунікабельність,професіоналізм.Ваша місія складна і відповідальна. Ваша професія заслуговує глибокої поваги. Дякуємо за готовність прийти на допомогу у будь-яку хвилину.
18 Червня, 2019 р., 09:51
Грамотами та квітами на урочистому зібранні привітала Гришковецький селищний голова Ірена Лісова медичних працівників з нагоди професійного свята.
18 Червня, 2019 р., 09:36
В ході зустрічі з Гришковецьким селищним головою Іреною Лісовою були обговорені питання якісної співпраці між службою зайнятості та громадою, сприяння розвитку малого підприємництва в громаді, залучення широкого кола населення та роботодавців до отримання соціальних послуг служби зайнятості на території громади. Також під час зустрічі були обумовлені шляхи співпраці щодо спільних дій з питань розширення видів громадських робіт. Зокрема, було запропоновано переорієнтувати громадські роботи до соціальної сфери. Дуже приємно, що в нас існує тісна співпраця з селищними громадами не на словах, а на ділі. Ми маємо точки дотику, плани, бачимо перспективу і будемо плідно працювати надалі.
06 Червня, 2019 р., 13:17
Гришковецький селищний голова Ірена Лісова взяла участь в семінарі «Кроки для керівників» на тему «Сільський та економічний розвиток» в рамках пакетів тематичної підтримки для об,єднаних територіальних громад «Успішна громада: крок за кроком», що розроблені  U-LED з Європою. Огляд інструментів економічного розвитку та їх застосування в умовах ОТГ, а також встановлення сприятливого бізнес-середовища та правова безпека ведення бізнесу в ОТГ.
05 Червня, 2019 р., 15:04
3 червня 2019 року закладено та освячено перший камінь на місці будівництва лікарської амбулаторії в смт. Гришківці. Ця подія  важлива, потрібна та довгоочікувана в житті селища та усієї Гришковецької територіальної громади. Адже це дозволить створити належні умови для роботи лікарів та забезпечити  якість надання медичних послуг жителям громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь