Новини

18 Червня, 2019 р., 09:51
Грамотами та квітами на урочистому зібранні привітала Гришковецький селищний голова Ірена Лісова медичних працівників з нагоди професійного свята.
18 Червня, 2019 р., 09:36
В ході зустрічі з Гришковецьким селищним головою Іреною Лісовою були обговорені питання якісної співпраці між службою зайнятості та громадою, сприяння розвитку малого підприємництва в громаді, залучення широкого кола населення та роботодавців до отримання соціальних послуг служби зайнятості на території громади. Також під час зустрічі були обумовлені шляхи співпраці щодо спільних дій з питань розширення видів громадських робіт. Зокрема, було запропоновано переорієнтувати громадські роботи до соціальної сфери. Дуже приємно, що в нас існує тісна співпраця з селищними громадами не на словах, а на ділі. Ми маємо точки дотику, плани, бачимо перспективу і будемо плідно працювати надалі.
06 Червня, 2019 р., 13:17
Гришковецький селищний голова Ірена Лісова взяла участь в семінарі «Кроки для керівників» на тему «Сільський та економічний розвиток» в рамках пакетів тематичної підтримки для об,єднаних територіальних громад «Успішна громада: крок за кроком», що розроблені  U-LED з Європою. Огляд інструментів економічного розвитку та їх застосування в умовах ОТГ, а також встановлення сприятливого бізнес-середовища та правова безпека ведення бізнесу в ОТГ.
05 Червня, 2019 р., 15:04
3 червня 2019 року закладено та освячено перший камінь на місці будівництва лікарської амбулаторії в смт. Гришківці. Ця подія  важлива, потрібна та довгоочікувана в житті селища та усієї Гришковецької територіальної громади. Адже це дозволить створити належні умови для роботи лікарів та забезпечити  якість надання медичних послуг жителям громади.
08 Травня, 2019 р., 16:28
                8 травня  о 10.00 у смт Гришківці відповідно до розпорядження голови селищної ради відбувся мітинг-реквієм з нагоди  відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів. На урочистий захід прибули в.о.старост новоствореної територіальної громади та почесні гості. Відкрила  мітинг Ірена Лісова, голова селищної ради, яка закликала присутніх бути толерантними в оцінці історії, свято шанувати пам'ять та подвиг солдат Другої світової війни, визволителів, переможців над  нацизмом, учасників афганської війни, війни на Донбасі. Згадала у своєму виступі голова особливим вдячним словом, словом поваги і жінок війни: матерів та воїнів.
06 Травня, 2019 р., 17:22
02 Травня, 2019 р., 10:31
повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта Проект рішення "Про затвердження на території
26 Квітня, 2019 р., 15:38
20 квітня на базі Гришковецької гімназії відбулися  змагання на відкриту першість області зі стрільби з пневматичної гвинтівки,  присвячені Дню перемоги над нацизмом у другій світовій війні. Змагання проводились відповідно до плану заходів Житомирської обласної організації ТСОУ.  Після урочистого відкриття змагань учасники у тирі гімназії змагались за перемогу.  Команда за участю учнів Гришковецької гімназії посіла 4 місце. 
24 Квітня, 2019 р., 11:12
23 Квітня, 2019 р., 15:41
Черговий етап впровадження в Гришковецькій громаді Програми U-Lead with Europe

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь