Новини

24 Грудня, 2019 р., 13:10
Скільки б не було людині літ, її душа прагне свята. А в зимові дні, напередодні Різдва та Нового Року, усі чекають чогось ОСОБЛИВОГО… І стається ДИВО! Але для цього треба не просто мріяти, а й читати, фантазувати, вивчати, творити… 23 грудня юні актори бібліотечного Театру Книги Бердичівської районної бібліотеки для дітей (смт Гришківці) подарували глядачам особливий святковий сюрприз - П’єсу-шоу. Гості, які завітали в цей день до бібліотеки, потрапили на День народження принцеси в одне з казкових королівств, а потім разом з нею подорожували Країною Сновидінь. В передноворічній історії оживали герої багатьох дитячих книг. Вони танцювали і співали, нагадували про найважливіші людські чесноти, вчили бачити красу навколишнього світу та радіти життю. Я вірю, що всі дорослі, які були на цьому святі зрозуміли, що саме та бібліотека, до якої звикли діти, зможе стати для них найкращим дозвіллєвим простором, в якому вони невимушено збагачуватимуть свої знання та розвиватимуть здібності. Працівники дитячої бібліотеки щиро вдячні голові Гришковецької ОТГ Ірені Леонідівні Лісові, яка допомогла нам створити гарний настрій ще й нашим дітям-акторам, вручивши їм чудові подаруночки. Дійові особи "Передноворічної казки": Фея Казок - Тимчук Дарина, Король - Сідлецький Олександр, Королева - Конончук Марія, Фея Доброзичліна - Голяченко Олена, Фея Симпатюліна - Колосінська Марія, Фея Снів Соня - Поліщук Софія, Чаклунка Зломоральда - Богатчук Ганна, Няня 1 - Мельничук Ярослава, Няня 2 - Цегельник Юлія, Маленька Принцеса - Тимків Лілія, Юна Принцеса - Михайлова Уляна, Король Країни Сновидінь - Дудар Вадим, Кошмарик і Чарівник (дві ролі) - Гвоздецький Гліб, Світлинка - Іванник Ганнуся, Хотабич - Хамраєв Артур. Це діти різного віку (від 2 до 8 класу), які навчаються в Гришковецькій гімназії та Дмитрівській школі. Щастя і добра, миру і злагоди вам, любі діти і шановні дорослі! Хай здійсняться ваші найзаповітніші МРІЇ!
18 Грудня, 2019 р., 08:10
Освітню технологію «Кольорові палички Кюїзенера» розпочала впроваджувати в освітній процес молодших дошкільників Світлана Володимирівна Безверха, вихователь РЕЙСЬКОГО ЗДО «Червона Шапочка» Ця технологія сприяє розвитку пізнавальних процесів — у дитини формуються уявлення про порівняння, аналіз, синтез, логічні дії, кодування й декодування. Методика сприяє розвитку дитячої творчості, розвитку фантазії та уяви, а також пізнавальної активності. У дітей розвиваються соціальні навички та вміння: вони вчаться працювати в колективі, навчаються бути соціально активними.
18 Грудня, 2019 р., 08:06
Як допомогти дитині запам`ятовувати необхідну інформацію і вчасно пригадувати її? Як пробуджувати інтерес, спонукати МОВЛЕННЄВОЇ активності, дарувати відчуття успіху? На ці запитання відповідає ейдетика, яка з успіхом впроваджується в РЕЙСЬКОМУ ЗДО «Червона Шапочка» «ЕЙДЕТИКА – це не тільки розвиток уваги, уяви, пам`яті, різних видів мислення, а й спосіб подачі навчального матеріалу. Вона залучає всі аналізатори дитини: дозволяє не лише побачити, а й помацати, почути, скуштувати, понюхати; подає нове через добре знайомі дітям образи» - запевняє вихователь старшої групи Алла Петрівна Мусійчук. Ейдети стверджують, що не буває поганої пам`яті, а ми просто часто не вміємо нею користуватися. А причина цього – недостатньо розвинене асоціативне мислення.
03 Грудня, 2019 р., 09:02
Інклюзивне навчання - не зовсім звична для педагогів загальноосвітників справа. Як знайти підхід до таких учнів, як створити їм умови для соціалізації та розвитку, як.. 29 листопада асистенти вчителів інклюзивних класів Гришковецької громади, вихователі дошкілля, заступники директорів взяли участь у роботі Бердичівського міськрайонного осередку Української асоціації корекційних педагогів на базі КНЗ "Бердичівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат". Заняття-семінар на тему "Дизартрія. Методи допомоги дітям" захопив присутніх прекрасною подачею матеріалу та новим поглядом на проблему.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь