Новини

13 Грудня, 2021 р., 09:50
В Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва та на порталі Дія з’явилась нова послуга – «Декларація про готовність до експлуатації об’єктів, що побудовані на земельній ділянці відповідного цільового призначення без дозвільного документа на виконання будівельних робіт» або, як її називають у народі,  «будівельна амністія».
13 Грудня, 2021 р., 09:49
На національному порталі з розвитку підприємництва Дія.Бізнес доступний  новий розділ —  «Земельна реформа». Тепер підприємці отримуватимуть усю актуальну інформацію про можливості для розвитку власної справи  в сфері земельних відносин.              Про це повідомляє пресслужба Мінагрополітики.
10 Грудня, 2021 р., 15:26
Сьогодні відбулося урочисте відкриття продуктового магазину «Абетка смаку», який знаходиться в смт Гришківці   вул. Червоний Промінь, 1-Г!
10 Грудня, 2021 р., 14:51
Покроковий опис процесу визначення платниками в ІТС «Електронний кабінет» напряму використання коштів, сплачених на єдиний рахунок (залишки)
09 Грудня, 2021 р., 15:55
06 грудня   в Україні почали діяти  нові карантинні правила, зокрема, для невакцинованих громадян. Відповідні зміни внесені 24 листопада 2021 до Постанови № 1236. 
09 Грудня, 2021 р., 15:47
Україна має стати привабливою для інвестицій, інновацій та створення нових робочих місць. Про це зазначив Руслан Стефанчук під час зустрічі з членами Американської торговельної палати в Україні.
09 Грудня, 2021 р., 15:17
Вона дарує щиру радість, дивує та захоплює своїми творіннями. Безперечно, біляві красуні у вітринах магазинів привертають увагу і дітей, і дорослих, але ляльки від Юлії Демченко, майстрині з смт Гришківці, полонять унікальністю, неповторністю та оригінальністю…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь