До уваги жителів Гришковецької громади!

Дата: 10.03.2021 10:22
Кількість переглядів: 549

Шановні жителі Гришковецької громади!

Знову продовжується зростання захворюваності на COVID-19 серед населення нашої громади. Різке зростання фіксується впродовж останніх двох тижнів.Зросла кількість звернень пацієнтів до сімейних лікарів. Лише за минулий тиждень виявлено нових випадків хвороби у 47 пацієнтів громади. На сьогодні хворіє 79 жителів.

Найбільше - 63 випадки зафіксовано в смт.Гришківці. По три випадки захворюваності у Никонівці, Старий Солотвин та Осиково. Також хворіють у селах Хмелище, Агатівка, Гальчин, Гвіздава, Скаківка.

Станом на 09.03.працюють 6 закладів загальної середньої освіти за змішаною формою навчання. Учні 1-4 класів відвідують уроки, 5-11 класи працюють дистанційно. В одному із закладів продовжено канікули з 09.03 по 12.03. Серед закладів дошкільної освіти у звичному режимі працює 4 заклади. Один - перебуває на карантині з 24.02 в зв'язку із виявленням хвороби на COVID-19 у працівника закладу. Ще один заклад із сьогоднішнього дня перебуватиме на карантині у зв'язку із спалахом коронавірусної інфекції серед працівників ЗДО.

Факти свідчать про те, що COVID-19 не відступає, тому закликаю без нагальної потреби не виходити з дому та не відвідувати місця із великим скупченням людей, користуватися засобами індивідуального захисту та антисептиками. Бережімо себе!!!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь