З Днем пам"яті та примирення!

Дата: 09.05.2022 11:12
Кількість переглядів: 638

08 травня  Україна відзначає День ПАМ'ЯТІ та ПРИМИРЕННЯ. 9 травня згадуємо про День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ці дні ми згадуємо всіх тих, у кого ми у безкінечному борзі за наше життя, схиляємо свої голови перед полеглими на полях битви, у концтаборах.  Пам’ятаймо, що перемога над нацизмом далась нам та усьому світові надзвичайно високою ціною!

В Україну знову, як і тоді більше півстоліття тому, прийшла війна. Як і тоді, ворог  знову  прийшов на родючі землі, працьовитих і мудрих людей, на виховану і освічену молодь України.

Ми як люди європейської культури маємо шану до загиблих, ми, маючи величезну міць і силу, мовчки тримаємось до останнього, аби ніхто не відчув болю, і тільки посягання на святе - піднімає стрій воїнів, бо вони ЗАХИЩАЮТЬ, БОРОНЯТЬ, ОБЕРІГАЮТЬ, і йдуть на такі війни з молитвою і благословінням - тому вони - ГЕРОЇ, а їх бої - ПОДВИГИ, бо це бої за МИР і ДОБРО!

З Днем пам’яті та примирення! 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь