Вітаємо з 95-річчям жительку села Рея!

Дата: 22.03.2023 10:04
Кількість переглядів: 314

Фото без описуФото без опису

Синюк Ганна Григорівна, жителька села Рея, народилася у 1928 році та прожила довге та надзвичайно наповнене подіями життя. 95 років - це показник довголіття, досвіду та пам'яті про події, які відбулися, сумні та гіркі, щасливі та радісні.

Голова Гришковецької селищної ради привітала Ганну Григорівну з ювілеєм, та поспілкувалася з нею у невимушеній розмові. Варто повчитися у Ганни Григорівни, тому, що не дивлячись на доволі шляхетний вік, вона залишається надзвичайно активною, бадьорою, життєрадісною, веселою та допитливою жіночкою. 

Ганна Григорівна, виховувала разом з чоловіком трьох дітей, багато та тяжко працювали, щоб збити статки, згадува  як спробувала будівельні роботи, щоб бути поряд з чоловіком, а згодом перейшла «на хміль», як продавала квитки на «індійське кіно» у сільському клубі.

Багато згадувала, але все, про що б не розповідала, все з посмішкою і доброзичливо, як казку, - і раділа: «Як ви мене знайшли тут, дітки? Спасибі вам!»

Вітаємо Вас з днем народження! Нехай кожен день приносить радість,і і вдячність від дітей, онуків, правнуків та всіх рідних! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь