Гришковецька громада пишається своїми героями!

Дата: 31.01.2024 09:03
Кількість переглядів: 549

«ЗОЛОТИМ ХРЕСТОМ» Головнокомандувача Збройних Сил України В.Залужного за визначні бойові заслуги НАГОРОДЖЕНО

 

Олександра Васильовича ГАВРИЛЕНКА і

 

Віктора Володимировича ПОСЕСОРА,

 

жителів села Рея Гришковецької селищної ради.

 

Віктор Володимирович ПОСЕСОР - ветлікар у мирному житті, людина мирної професії і такого ж доброго серця з перших днів війни отримавши повістку, - став на захист України! Його військова доля - штурмова десантна бригада. 18 грудня 2023 року наказом №3021 саме Віктор ПОСЕСОР був удостоєний почесного нагрудного знака «ЗОЛОТИЙ ХРЕСТ» за мужність і успіх при виконанні бойових завдань.

 

Олександр ГАВРИЛЕНКО - нацгвардієць, артилерист, який у своїх 29 років - з першого дня став на захист рідної землі, кожного з нас. Воює мужньо і самовіддано. Він зразок у бою і зразок- справжньої воєнної вправності і відповідальності. Нагрудним знаком «ЗОЛОТИЙ ХРЕСТ» за мужність і успішне виконання бойових завдань був відзначений 15 серпня 2023 року наказом №1833.

 

Дорогі наші Захисники, дякуємо вам за кожен мирний день, за кожну годину, яку можемо працювати. Низький уклін вашим рідним і обов’язково дочекатись вас з перемогою живими і здоровими. Божого благословення і оберегу вам!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь