Новини

27 Червня, 2023 р., 11:21
Проєкт USAID «Економічна підтримка України» у партнерстві з FreeUa. Креативний простір. оголошують набір учасників на четвертий раунд безкоштовного онлайн-навчання на курсі «Фінансова грамотність».   Для кого цей курс? Для тих, хто хоче навчитись керувати своїми фінансами, планує пов’язати або пов’язує своє життя з бізнесом та самозайнятістю, для ВПО, які вимушені починати все з нуля.   Ви навчитесь наступному: - Як планувати та будувати власний бюджет; - Як планувати доходи та витрати, щоб накопичити на свою мету; - Як зробити сімейний бюджет ефективним, якщо всі члени сім'ї мають різний дохід; - Як відкрити власну справу та зробити її прибутковою.   Курс «Фінансова грамотність» складається із восьми модулів і допоможе вам розвинути важливі навички, які потрібні кожній людині. Заняття будуть проходити двічі на тиждень у ранковий або вечірній час. Початок навчання – 11 липня 2023 року.   Запрошуємо Вас зареєструватись до 5 липня 2023 року включно за наступним посиланням: https://forms.office.com/r/AugH9bY1S7   Кількість місць обмежена.   Якщо ви не потрапите на цей курс цього разу, слідкуйте за оновленнями, бо попереду ще 2 хвилі навчання!
26 Червня, 2023 р., 22:55
Знову Гришковецька територіальна громада на колінах.....
19 Червня, 2023 р., 16:22
Спільно з Всеукраїнською Асоціацією об'єднаних територіальних громад на минулому тижні вивчався досвід Республіки Польща у сфері забезпечення безпечного простору в громадах , яке сьогодні для органів місцевого самоврядування - основне. 
13 Червня, 2023 р., 09:11
                             Досі купуєте ліки в аптеці та поповнюєте мобільний на пошті? Економте свій час — робіть це онлайн. Розвивайте цифрові навички безоплатно на платформі Дія.Освіта! Запустили новий освітній серіал для людей літнього віку. Курс містить 10 серій, після перегляду яких ви навчитеся: Користуватися смартфоном Реєструватися в соцмережах та користуватися ними Записуватися до лікаря онлайн Купувати ліки онлайн Поповнювати мобільний рахунок онлайн Переказувати кошти через інтернет Оформлювати пенсії та субсидії Створювати обліковий запис у Google Користуватися електронною поштою Опановуючи технології, ви спрощуєте собі життя! Адже впевнено почуватиметеся в сучасному світі й зможете більше часу проводити з рідними замість того, щоб ходити установами та аптеками. Дивіться серіал за посиланням https://osvita.diia.gov.ua/.../basic-digital-skills-for... Освітній серіал створено Міністерством цифрової трансформації України за підтримки проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), який UNDP Ukraine / ПРООН в Україні реалізує за фінансової підтримки Швеції, для платформи Дія.Освіта. 
08 Червня, 2023 р., 16:30
   Загальні умови Усі особи молодші вісімнадцяти років приймаються на роботу лише після попереднього медичного огляду; надалі, до досягнення 21 року, вони щороку підлягають обов'язковому медичному оглядові (ст. 191 КЗпП). На кожному підприємстві, в установі, організації ведеться спеціальний облік працівників, які не досягли вісімнадцяти років, з зазначенням дати їх народження (ст. 189 КЗпП).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь