Новини

24 Серпня, 2023 р., 09:39
Шановна Гришковецька громадо! Сьогодні одне з найважливіших свят нашої країни - День незалежності! Наша держава постійно бореться за те, аби бути вільною та незалежною. От і зараз ворог намагається поставити нас на коліна! Проте ми незламні та нездоланні! Наша нація сильна та непереможна! Наші захисники  безстрашні та наполегливі! Саме завдяки Збройним силам України ми маємо можливість жити в країні під синьо-жовтим прапором! Нехай цей день додасть нам впевненості у нашій перемозі, нехай завжди завжди буде безхмарне чисте небо, а Всевишній дає здоров'я та благополуччя!  Сьогодні і завжди низько вклоняємось захисникам за нашу незалежність!  Героям слава!
23 Серпня, 2023 р., 08:52
Всі разом вшанували День прапора України і найпочесніший з учасників - 3-річний син  захисника з прапором, освяченим  автографами татових побратимів.  А у центрі Гришковець, біля пам‘ятника загиблим героям, заспівали Гімн України разом з військовими, які стояли у почесній варті на сторожі прапора, України, миру. Дякуємо ЗСУ за можливість працювати. Слава Україні! Героям слава!
23 Серпня, 2023 р., 08:45
Розпочали встановлення дитячих ігрових майданчиків у закладах освіти громади.  Війна - не час для розкоші, але діти повинні відчувати щасливе дитинство, комфорт і впевненість дорослих, бо вони завтра будуть дорослими, які зможуть будувати країну щасливих людей. Дякуємо ЗСУ за захист! Разом перемагаємо. Бо віримо!
23 Серпня, 2023 р., 08:40
В прихистку для внутрішньо переміщених осіб Гришковецької територіальної громади  однією чудовою благодійною організацією розпочато проведення ремонтних робіт в ряді кімнат та благоустрій території навколо. Щиро вдячні за ініціативу, допомогу, турботу, небайдужість! Віримо, що завдяки нашим спільним зусиллям кожен українець, який залишив свою домівку, відчує тут тепло рідного дому!
21 Серпня, 2023 р., 10:33
З болем у серці  Гришковецька територіальна громада  провела в останню путь героя, нашого захисника, земляка, чудову молоду людину - Цимбалюка ромна Вікторовича, який стояв до останнього на захисті України та віддав життя за кожного з нас. Нестерпна втрата найкращих синів залишає глибокі рани в серцях рідних, близьких, знайомих, друзів. Йому назавжди залишиться 41. Кожен із нас у неокупному боргу перед нашими дорогими Захисниками з великими, хоробрими серцями. Висловлюємо щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять і слава українському воїну Цимбалюку Роману, який захищав рідну Україну і кожного з нас!
19 Серпня, 2023 р., 09:40
Хоча такий благодійний аукціон у громаді був проведений вперше та на ньому вдалося зібрали 53 тис.грн. на підтримку ЗСУ - нашого 139 батальйону! Дякуємо кожному учаснику аукціону, який знайшов час, бажання, можливість і прийняв участь, підтримавши наших захисників. Вкотре переконались в нашій єдності, згуртованості та готовності робити все можливе для спільної перемоги! Дякуємо всім організаторам. Подяка за підготовку лотів.  Особлива подяка ресторану "У свата" за надане чудове приміщення!
17 Серпня, 2023 р., 14:35
Сьогодні, 17 серпня 2023 року, на черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради було розглянуто ряд важливих питань,серед яких питання готовності закладів освіти до опалювального сезону, до нового навчального року, організації перевезення, харчування учнів, вихованців та ряд інших. В загальному прийнято 19 рішень. Дякуємо за оперативну та злагоджену роботу членів виконавчого комітету!  
16 Серпня, 2023 р., 23:05
На черговому засіданні сесії селищної ради 16 серпня було розглянуто ряд важливих питань. Триває процес виділення коштів на реалізацію першочергових заходів в громаді, продовжується робота з питань земельних відносин, надання матеріальної допомоги жителям громади. Депутати працювали злагоджено, рішення приймались оперативно, адже якщо разом працюємо, разом турбуємось про стан справ, то визначатись у питаннях легко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь