Новини

15 Вересня, 2023 р., 08:13
    На засіданні сесії 14 вересня було розглянуто ряд важливих питань.   Депутати працювали злагоджено, рішення приймались оперативно, адже якщо разом працюємо, разом турбуємось про стан справ, то визначатись у питаннях легко. Триває процес виділення коштів на реалізацію першочергових заходів в громаді, продовжується робота з питань земельних відносин, надання матеріальної  допомоги жителям громади.     Дякуємо усім за небайдужість і справжню участь у житті нашої  громади. Дякуємо Захисникам за можливість працювати!
14 Вересня, 2023 р., 14:38
Українці – незламний народ, який продовжує захищати свою землю, свою державу, її незалежність та суверенність. Кожен на своєму місці, на своєму фронті тримає оборону. А жителі Гришковецької територіальної громади об’єднуються в єдине ціле та своїми силами, зусиллями та бажанням роблять громаду ще кращою. Беремо активну участь у Всесвітньому дні прибирання «World Cleanup Day». Тому швиденько приєднуйтесь, переходьте та реєструйте результати за посиланням https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18  А також не забудьте опублікувати фото з хештегом на сторінці громади #grushkivci_cleanup_day Робимо громаду кращою та наближаємо нашу перемогу!
13 Вересня, 2023 р., 11:03
Навчальний рік уже триває 12 днів, а ми продовжуємо роботу з підготовки основних освітянських об‘єктів. Старосолотвинський ліцей має вік понад 40 років, то й не диво, що прийшлось ремонтувати аварійний хол. Цей ремонт проводимо за сучасними вимогами, щоб було просторо, світло і затишно. Облаштувано і тимчасове укриття для ліцею. Це не зайва розкіш, це умови для навчання й розвитку сучасних дітей і молоді, адже, якщо дитина живе в любові і красі, то вона буде щасливою і цінуватиме і любов, і красу. Нехай будуть щасливими діти!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь