Новини

13 Вересня, 2023 р., 11:03
Навчальний рік уже триває 12 днів, а ми продовжуємо роботу з підготовки основних освітянських об‘єктів. Старосолотвинський ліцей має вік понад 40 років, то й не диво, що прийшлось ремонтувати аварійний хол. Цей ремонт проводимо за сучасними вимогами, щоб було просторо, світло і затишно. Облаштувано і тимчасове укриття для ліцею. Це не зайва розкіш, це умови для навчання й розвитку сучасних дітей і молоді, адже, якщо дитина живе в любові і красі, то вона буде щасливою і цінуватиме і любов, і красу. Нехай будуть щасливими діти!
08 Вересня, 2023 р., 21:31
Традиційно у другу неділю вересня відзначають День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України. Напередодні свята Гришковецький селищний голова Ірена Лісова прийняла участь в урочистостях та вручила Грамоти працівникам Бердичівського управління експлуатації газового господарства.
08 Вересня, 2023 р., 11:23
Традиційно ми показуємо нашу підтримку закладам освіти громади, культури, медицини, свої роботи з соціального захисту, радіємо, якщо вдається.  Проте розуміємо, що сьогодні найважливіше - підтримка Захисників.  Потреби Захисників - це потреби, які кожен з нас відчуває, як власні. Гришковецька громада послідовно направляє кошти на запити ЗСУ. А  впродовж останніх трьох місяців ми змогли  іншим способом спрямувати  600 тис.грн нашим Захисникам, щоб вони могли оперативно вирішувати питання забезпечення. Кожна гривня, направлена нашим воїнам, - це подарована мить миру в Україні, врятоване чиєсь життя, наближення перемоги! Хочеться разом з жителями громади поширювати  цей дух ствердження місцевого самоврядування як дбайливих господарів, щоб якнайповніше вірилось людям у перемогу, щоб не руйнувати відчуття  мирного життя в Україні, не вселяти зневіру, як того прагне зомбована й ненависна московія. Чим надійніше в тилу - тим впевненіше на полі бою!
08 Вересня, 2023 р., 11:14
На жаль, не з усіма дорогами можна дати лад, адже є ті, які не належать громаді. Як правило, такі дороги у найгіршому стані. Тому особливо дякуємо тим підприємцям, які готові вкласти власні кошти, щоб зробити ремонти таких вулиць і шляхів. Сьогодні дякуємо за допомогу Олександру Ревезі, завдяки якому вулиця, на якій розташовані ліцей, садочок, селищна рада, нова пошта – частково відремонтована.  
06 Вересня, 2023 р., 15:06
Світ сучасних професій вимагає володіння комп'ютерними технологіями. Цього навчального року оновлено навчальну базу закладів освіти. Радість від подарунків у вчителів  інформатики була не меншою, ніж в учнів, які навчатимуться в оновлених класах. Успішного навчання, шановні учні! Дякуємо ЗСУ за можливість навчати дітей!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь