Новини

06 Жовтня, 2023 р., 14:56
Нещодавно, під час проведення в Гальчині гастрофесту "Білий борщ і не тільки...", ми всі разом зібрали кошти з метою придбання необхідної речі для нашого захисника Олександра. Потрібна річ вже в потрібному місці! Ми це разом зробили! Дякуємо кожному! Віримо. Чекаємо.
05 Жовтня, 2023 р., 08:38
Памʼятаєте, як за кожною довідкою потрібно було їздити в різні держустанови? Добре, що це в минулому. Зараз більшість найпопулярніших документів можете отримати в Дії — у застосунку або на порталі. Отримуйте потрібні документи для роботи, для візи, для навчання чи субсидії за кілька кліків в онлайні. Які довідки та витяги можна отримати в Дії, дивіться в галереї.
04 Жовтня, 2023 р., 10:22
   Інфекційні захворювання, що викликаються вірусами,  до теперішнього часу є найбільш поширеними захворюваннями в усьому світі: гострі респіраторні вірусні інфекції, грип, дифтерія, кашлюк, правець, краснуха,  інфекційний мононуклеоз, скарлатина, коронавірус тощо. Ці та багато інших вірусних  захворювань здатні передаватись від хворої до здорової людини через повітря -- повітряно-краплинним шляхом. У більшості випадків такими захворюваннями людина заражується при тісному контакті з вже хворою людиною чи носієм без ознак захворювання. Віруси під час розмови (кашлю, чхання) потрапляють у повітря з крапельками слини або слизу --  а здорова людина заражається, коли їх вдихає.  Крім того, вірусні частини можуть потрапити із забруднених поверхонь на руки людини --  якими вона мимоволі, непомітно для себе, може потерти очі чи носа і таким чином заразитися.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь