Новини

23 Жовтня, 2023 р., 15:21
На ярмарку можна буде придбати смаколики та випічку, які учні власноручно випікатимуть та готуватимуть. Усі виручені кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ, задля нашої якнайшвидшої перемоги. Щиро запрошуємо всіх бажаючих долучитися до благородної справи та підтримати учнів ліцею!
23 Жовтня, 2023 р., 09:28
Діти у нашій громаді в пріоритеті були, є і будуть. Передані громаді заклади освіти - це велика і моральна і матеріальна відповідальність. З перших днів утворення громади ми розпочали роботи по облаштуванню середовища дитячих садочків і шкіл. Війна вносить щохвилини свої корективи, але розуміємо, що вона закінчиться – і повертатись Захисники будуть у мирне і хотілось би комфортне життя. Дітей  бережемо від лихоліття війни, тому оточуємо ласкою і красою. Сьогодні у Половецькому ліцеї після закінчення робіт по облаштуванню діти зайшли вперше у актову залу, ремонт якої розпочато ще в 2021 році. Дякуємо Захисникам за можливість подарувати дітям красу і тепло!
23 Жовтня, 2023 р., 09:26
Засідання чергової сесії селищної ради проходило, як завжди, злагоджено і оперативно. За час війни ми всі навчились вирішувати питання , опрацьовувати  і приймати рішення в необхідні терміни, без зайвих зволікань. Так обговорено результати виконання бюджету, внесено необхідні зміни, забезпечено потреби запитів. Обговорювались питання функціонування комунального підприємства «Добробут»,  заслухано і прийнято рішення з чотирьох питань освіти, зокрема і прийняття Комплексної програми розвитку,  розглянуто ряд важливих питань земельного відділу, і як завжди найважливіше - розглянуто питання надання необхідної матеріальної допомоги жителям громади у зв'язку з різними обставинами. Як і кожного разу- знову згадували про потреби Захисників. Дякуємо усім за небайдужість і за справжню участь в житті громади! Дякуємо Захисникам за можливість працювати!
20 Жовтня, 2023 р., 13:55
В телефонному режимі громадяни мають змогу вирішити низку питань з пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг.
19 Жовтня, 2023 р., 18:54
Стратегічне бачення розвитку Гришковецької територіальної громади на період до 2027 року: SWOT - аналіз 18 жовтня 2023 року в Гришковецькій територіальній громаді в смт. Гришківці о 9.00 год. відбулося друге засідання робочої групи з оновлення Стратегії розвитку Гришковецької територіальної громади на період до 2027 року В засіданні взяли участь члени робочої групи на чолі з головою громади Іреною Лісовою, експерт проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», що реалізовується за сприяння Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Віталій Данкевич та інші стейкхолдери.
19 Жовтня, 2023 р., 12:43
Рівень поваги до місць вічного спочинку, кладовищ, - це рівень культури людини, народу. Щороку у день поминань люди збирають цілі родини біля могил рідних... а потім біля деяких могилок усе ніби завмирає- ростуть величезні бурʼяни, вітер розкидає залишки букетів, віночків, підсвічників, рушників, словом - гори сміття назбируються... а найстрашніше, що залишають і байдуже проходять повз навіть ті, хто не поїхав десь далеко, а живе спокійно тут. Люди, доглядайте могили рідних, близьких, не забувайте - це ж ваша про них памʼять. Проте працівники комунального підприємства невпинно працюють, приводячи до ладу кожний куточок громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь