Новини

14 Листопада, 2023 р., 11:35
Голова Гришковецької громади Ірена Лісова прийняла участь у ІІ Форумі Громад Житомирської області " Спроможне врядування на шляху до Європейського Союзу". Приємною несподіванкою став подарунок від наших естонських друзів, а саме мера Таллінна для Гришковецької територіальної громади - генератор! Дякуємо Арсенію Пушкаренку за підтримку, постійний пошук і успішні задуми. Впродовж усієї війни ми всі відчуваємо надійне плече підтримки друзів- країн Європи, Америки. Разом зможемо захистити мирне життя від варварства московитів.  Нехай стосунки, побудовані такого нелегкого часу, міцніють і розвиваються!
14 Листопада, 2023 р., 11:32
Ця зустріч у Гришковецькому ліцеї запамʼятається надовго і учням, і Захисникам: емоції, відчуття і переконання - Україна перемагає!  Обʼєднані спільними відчуттями учні і Захисники провели час разом, це була година мирного життя і у наших воїнів. Потім учні розійшлися по класах, адже їх дитинство і навчання - захищені мужністю і міццю Захисників. Дякуємо за захист!
09 Листопада, 2023 р., 14:36
Департамент агропромислового розвитку та економічної політики обласної військової адміністрації інформує, що одним з важливих факторів стабільності фінансової системи в Україні стала державна програма «Доступні кредити 5-7-9%». Змінами, внесеними до програми передбачені переваги тим компаніям, які постраждали найбільше внаслідок війни: зазнали руйнувань, втратили чи майже втратили виробничі потужності, чиї поля заміновані.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь