Новини

07 Листопада, 2023 р., 14:44
Микола Шаповал сам з багатодітної сім'ї, де залишилось ще семеро сестер і мати, став до лав Захисників два місяці тому – 6 вересня, і вже 23 жовтня, героїчно захищаючи рідну землю, загинув в Луганській області. Важко змиритися рідним з втратою, мати, рідні, зболені жалем і тугою, припадали до труни сина, брата ….прощаючись, рвали душу болем….  У «живому» коридорі пошани і вдячності схилили голови перед труною рідні, близькі, знайомі, друзі…… Від ридань і розпачу рідних - відлунювало у душі кожному, хто був на похованні… Чужого болю не буває…. Ніколи ми не зможемо забути, а тим більше пробачити московитам цих смертей наших мирних людей, що змушені були взяти до рук зброю, щоб захистити, щоб прикрити нас з вами від ворога. Низький уклін і глибокі співчуття рідним. Нехай  цих важких днів вони відчують, що поруч ми, у кожному слові підтримки, у кожному погляді співчуття і розуміння… Вічна слава Герою - Миколі ШАПОВАЛУ, жовто-блакитний прапор над яким схилився навік на сільському кладовищі, ніби з’єднуючи у світі велике небесне військо Захисників- ангелів…..
07 Листопада, 2023 р., 14:04
Коли вони вперше зайшли у Никонівський прихисток для переселенців - зразу відчули, що не можуть байдуже пройти повз потреби тих, хто війну відчув у власних домівках. І почалась справжня підтримка, дружба між добровільними волонтерами і жителями прихистку. Були продуктові набори, речі першої необхідності, іграшки для дітей, а тепер ще й відремонтовані та оновлені  коштом і зусиллями цих же благодійників санвузли на першому та на другому поверсі, щоб було затишно, охайно, красиво, і - головне по-домашньому комфортно. Від серця - до серця проклала дорогу  страшна війна у людей, які зустрілись тут, на  Никонівській землі, щоб підтримати, зрозуміти і наблизити ПЕРЕМОГУ.
03 Листопада, 2023 р., 08:58
Кожного разу цей біль пронизує  серця рідних, знайомих, односельців, адже хтось заплатив власним життям, щоб ми могли жити і працювати. Важка звістка прийшла у с. Кукільня нашої Гришковецької громади - загинув, захищаючи волю і суверенітет України, мирне небо і родини кожного з нас - Шаповал Микола Володимирович, 1986 р.н. поблизу н.п. Новоселівське Луганської області. Напад рашистів не залишив вибору Миколі - він пішов захищати свою землю, своїх рідних, нас усіх. Велика родина, Гришковецька громада з болем проводжатимуть у місце вічного спочинку Захисника, який повертається навічно в рідну Кукільню. Знову жовто- блакитний стяг як символ мужності, памʼяті і вірності ляже на руки рідним як частинка душі загиблого….. Вічна памʼять, вічна слава Герою! Наша вічна вдячність……

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь