Новини

22 Грудня, 2023 р., 10:45
Бажаємо ідеальної безперебійної роботи у Ваших енергосистемах! 
22 Грудня, 2023 р., 08:22
В урочистій атмосфері зачитували Указ Президента України про нагородження. Були вдячність і сльози присутніх  тим, хто  віддав найдорожче, - своє життя за захист кожного з нас, наших дітей, мир в Україні. Актова зала зібрала сум, біль і жаль за такими до болю рідними нашими хлопцями: переглянули відео-згадки про мирне  життя Захисників, про їх плани на майбутнє.... Словами вдячності і глибокої поваги до  подвигу згадали вкотре Вадима і Віталія. Важко повірити, що ці юнаки  уже ніколи не зайдуть у свої домівки… Важко було і рідним, важко було і тим, хто знав особисто… Ніколи ми не змиримось з величезною ціною, яку платить Україна зараз, ніколи не пробачимо росії цих смертей, обірваних доль, нездійснених мрій… Ніколи не пробачимо сліз матерів, розлуки дружин, одиноку старість батьків….Ніколи….. Вічною буде пам'ять і повага до подвигу тих, хто захистив цього часу війни…
20 Грудня, 2023 р., 12:03
Гришковецька селищна рада повідомляє про зміну електронної пошти. Тепер надсилати листи потрібно за новою електронною адресою inbox@gryshkovecka-gromada.gov.ua.
20 Грудня, 2023 р., 08:36
19 грудня 2023 року в Гришковецькій селищній територіальній громаді в смт. Гришківці о 10 00 відбулося четверте засідання робочої групи з оновлення Стратегії розвитку громади на період до 2027 року. 
19 Грудня, 2023 р., 16:35
Проєкт USAID "ГОВЕРЛА"- це завжди успішні, цікаві зустрічі, навчання і спільні справи. Розмова була по суті, адже питання стосується усіх сфер життєзабезпечення громади. Не секрет, що частина населення потребує особливих умов доступу до послуг, які у європейській країні повинні бути забезпечені обовʼязково як вияв турботи і поваги до тих, чиї можливості обмежені. Обговорили, спланували, оцінили ризики- працюємо далі. Дякуємо «ГОВЕРЛА» за присутність і роботу!
19 Грудня, 2023 р., 16:33
Гіпертонічна хвороба заслуговує пильної і постійної уваги  як з боку лікарів, так і з боку пацієнтів, оскільки вона здатна істотно погіршувати якість життя і приводити до розвитку важких ускладнень.
18 Грудня, 2023 р., 08:21
У актовій залі місцевого ліцею вшанували пам'ять Віктора Станіславовича ПАВЛЮКА. Прекрасної людини, батька, чоловіка, друга. Згадували про щирий і веселий темперамент Віктора, його працелюбність,  захоплення життям,  уміння дружити і жартувати. Плакали дружина Тетяна, син Віталій, не стримував емоцій зал. Ніколи не буде прощення росії за цю страшну агресію, за пролиту кров, за написані  кров'ю і сльозами сторінки Книги Пам'яті України. Вручення нагороди Герою - це свідчення того, що ПАВЛЮК Віктор Станіславович навіки у команді 26-ої артилерійської бригади. Син Віталій отримав батькову  нагороду під  щирі слова: «Ми впевнені, що ти будеш сміливим, як батько, бо він віддав найдорожче - життя, захищаючи усіх. Там нелегко, але він не злякався, він - герой. Памятай: ми завжди будемо поруч, ти - не один».  А ще військові вкотре нагадали, що їх сили там, на полі битви, збільшуються, якщо вони знають, що ми працюємо тут разом на добро, що ми спільно з ними думаємо і підтримуємо, що ми чекаємо їх з перемогою. Слава Україні! Вічна пам'ять і слава Герою! Нехай наша вдячність родині Героя допоможе подолати важкий час і дочекатись Перемоги!
15 Грудня, 2023 р., 08:39
Рівно рік тому, у боротьбі за свободу, територіальну недоторканість та незалежність нашої рідної України, загинув Каплінський Дмитро Йосипович - наш Воїн, наш Герой. Гришковецька селищна рада висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого.  Вшануймо пам'ять нашого мужнього та відважного оборонця української землі, який поклав і душу, і тіло за нашу з вами свободу та за мирне майбутнє. Нехай Він вічно живе в наших серцях! Слава Україні! Героям слава!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь