Новини

11 Січня, 2024 р., 09:00
Рік розпочався активно - 5 січня, відбувся гала-концерт IV обласного конкурсу-фестивалю колядок, щедрівок та вертепів «Різдвяна зірка» у м. Олевськ, у якому приймав участь вокальний колектив «КАЛИНИ ЦВІТ» КЗ «Центр культури та дозвілля Гришковецькоі селищної ради». 
10 Січня, 2024 р., 08:15
З перших днів вторгнення росії - ми розуміли, що війна з ордою за наше життя, за правду - не буде легкою. І наші дорогі Захисники продовжують іти у бій, ризикуючи безцінним - власним життям. Сьогодні ми знову обіймали їх, наших Героїв, обіймали словами, піснями, смаколиками і головне - вірою у їх  повернення з перемогою! Було затишно від щирих і щедрих слів, побажань; смачно пахло борщем, пиріжками, традиційною українською гостиною… а в центрі були вони - щирі, добрі, такі надійні,такі незамінні вдома, у мирному житті… проте попереду знову боротьба, бо без неї не буде нашого ЗАВТРА. Дорогі наші, Божої опіки вам! Віримо! Чекаємо! Знаємо - ви зможете!
05 Січня, 2024 р., 13:08
Завдяки спільній з ПриватБанк благодійній акції, волонтери придбали 2000 планшетів і тепер дуже хочуть передати цю підтримку тим, хто її потребує, – цим дітям. У рюкзаку маленькі українці також знайдуть розвиваючу іграшку, флісовий плед, ліхтар, світловідбивний елемент. Для того, щоб ваша дитина отримала рюкзак «безпеки й розвитку», заповніть форму реєстрації  https://bit.ly/3QinGk1
03 Січня, 2024 р., 10:24
Діти від мелесеньких до старших школярів, які повинні запам'ятати, що їхні татки назавжди у повазі і пошані у нас усіх.
02 Січня, 2024 р., 13:30
В Україні з 1 січня 2024 року мінімальна заробітна плата підвищилася до 7 100 грн. А з 1-го квітня збільшиться до 8 000 гривень.
02 Січня, 2024 р., 13:23
Наприкінці 2023 року багато декларантів уже отримали довідку за результатами автоматизованої перевірки декларацій в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. У такій Довідці відображаються встановлені невідповідності між відомостями у декларації та реєстрах, банках даних. При цьому, встановлення невідповідностей не означає, що зазначені у декларації відомості є неточними, але свідчить про те, що дані у декларації відрізняються від даних реєстрів та баз даних. Окремі невідповідності можуть свідчити взагалі лише про різне написання даних про об’єкт у декларації та в реєстрах. Як зрозуміти, це помилки у декларації чи особливості зазначення інформації в реєстрах? Дізнавайтеся тут https://cutt.ly/CwGWyS8i Як знайти довідку в особистому кабінеті? Детальніше тут https://cutt.ly/swFfwwuX Які саме відомості вважаються неточними, а які недостовірними? Детальніше тут https://cutt.ly/CwDYk9hV Нагадаємо, щорічні декларації за 2021-2022 роки необхідно подати до 31 січня 2024 року, а за 2023 рік - до 31 березня 2024 року включно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь