Новини

02 Січня, 2024 р., 13:23
Наприкінці 2023 року багато декларантів уже отримали довідку за результатами автоматизованої перевірки декларацій в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. У такій Довідці відображаються встановлені невідповідності між відомостями у декларації та реєстрах, банках даних. При цьому, встановлення невідповідностей не означає, що зазначені у декларації відомості є неточними, але свідчить про те, що дані у декларації відрізняються від даних реєстрів та баз даних. Окремі невідповідності можуть свідчити взагалі лише про різне написання даних про об’єкт у декларації та в реєстрах. Як зрозуміти, це помилки у декларації чи особливості зазначення інформації в реєстрах? Дізнавайтеся тут https://cutt.ly/CwGWyS8i Як знайти довідку в особистому кабінеті? Детальніше тут https://cutt.ly/swFfwwuX Які саме відомості вважаються неточними, а які недостовірними? Детальніше тут https://cutt.ly/CwDYk9hV Нагадаємо, щорічні декларації за 2021-2022 роки необхідно подати до 31 січня 2024 року, а за 2023 рік - до 31 березня 2024 року включно.
02 Січня, 2024 р., 13:12
З 1 січня 2024 року запрацював механізм виплати компенсації у розмірі 50% фактичних витрат сплаченого ЄСВ за кожну особу, працевлаштовану на нове робоче місце, за місяць, за який він сплачений.
29 Грудня, 2023 р., 12:17
Багато довелося пережити на своєму життєвому шляху Григорію Сергійовичу, але Він зумів зберегти ту людяність, мудрість, почуття гумору, тепло душі. Тож, шановний наш ювіляре, щиро бажаємо, нехай тепло і Боже благословення поселяться у Вашому домі! Нехай кожен новий світанок приносить радість, спокій і щастя. Чекаємо наступної зустрічі - і знаємо, що таких людей не перемогти. Перемоги нашій Україні!
25 Грудня, 2023 р., 10:18
25 грудня 2022 року світ втратив справжнього героя – Зайченка Сергія Вікторовича. Він завжди буде в наших спогадах як символ сміливості та відданості. Виражаємо найщиріші співчуття рідним, близьким та друзям. Нехай його діяння завжди нагадуватимуть нам про його велич. Вічна пам’ять! Вічна шана! Слава Україні! Героям слава!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь