Новини

29 Листопада, 2023 р., 08:20
28 листопада 2023 року в Гришковецькій селищній територіальній громаді в смт. Гришківці о 10 00 відбулося третє засідання робочої групи з оновлення Стратегії розвитку громади на період до 2027 року В засіданні взяли участь члени робочої групи на чолі з головою громади Іреною Лісовою, експерт проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», що реалізовується  за сприяння Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та інші стейкхолдери. Виходячи з матеріалів дослідження соціально-економічного стану та SWOT-аналізу території, а також думок експертів, науковців, працівників органів місцевого самоврядування, бізнесу та мешканців було сформульовано місію громади і стратегічне бачення розвитку громади.  Стратегічне бачення відображає унікальність громади. Досягнення закріплених у ньому положень дозволить забезпечити конкурентоспроможність громади у довгостроковій перспективі. Стратегічне бачення відображає оптимістичний погляд на розвиток громади в майбутньому і є визначальним для формування цілей і завдань стратегії розвитку громади в середньо- та довгостроковій перспективі. Гришковецька громада – край господарів. Територія з розвинутим сільським господарством, потужним природно-ресурсним потенціалом, багатою культурно-історичною спадщиною, відкрита для партнерства та інвестицій. Громада без корупції, діяльність якої спрямована на максимальну відкритість та сприяння розвитку будь-яких форм господарської діяльності. Осередок комфортного, затишного та безпечного проживання та надання якісних послуг. Розробка Стратегії розвитку громади здійснюється експертною підтримкою громадської організації «Ендшпіль» в рамках її проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненсько, Житомирської та Полтавської областей», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Цей захід не обов’язково відображає погляди USAID та уряду США.
24 Листопада, 2023 р., 14:12
Опрацьовано питання співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій, з Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України. Презентовано Стратегії розвитку Всеукраїнської Асоціації ОТГ на 2024-2028 роки. Обговорено питання децентралізації, ролі місцевого самоврядування, відновлення України, питання євроінтеграції та ряд інших важливих питань.
22 Листопада, 2023 р., 11:38
Скільки їх, полеглих Захисників, залишають свої життя на наших багатих хлібних полях, випалених вщент вбивцями московитам. Герої своїми грудьми прикривають  українську землю, захищаючи рідний дім, сімʼю, нас… Важко зустрічати їх, вкритих жовто-блакитним стягом України, тих, які повертаються додому, у місця вічного спочинку, оповиті ПАМʼЯТТЮ і СЛАВОЮ ЗАХИСНИКІВ.  Побратими - продовжують битву, бо тільки перемога дасть і розраду, і надію на життя усім. Такими щемливими роздумами, тугою-сльозою розпочали сьогодні у Реї урочисту годину нагородження полеглого Героя. Нагороду отримала вдова нашого Героя, Каплінського Дмитра Йосиповича - Світлана Каплінська. Всі присутні в залі піднялись - в тиші вшанування і поваги звучали слова Указу Президента про нагородження. Вічна слава і довічна вдячність Герою! Низький уклін родині. Не забудемо, не пробачимо.
22 Листопада, 2023 р., 11:22
КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Гришковецької селищної ради завжди приділяв особливу увагу лікуванню маленьких пацієнтів. Педіатр – універсальний лікар, який орієнтується у всіх медичних галузях. Саме він координує лікування всіх хвороб, які виникають у вашої дитини, визначає, до яких профільних фахівців потрібно звернутися, і які діагностичні дослідження необхідно провести. Потім педіатр узагальнює отримані дані, складає детальний план лікування та мотивує батьків маленького пацієнта на його виконання. Фахівець Артемчук Марина Сергіївна має усі необхідні знання та досвід, щоб подарувати Вашій дитині здорове, щасливе дитинство! Ми гарантуємо високу якість послуг і докладемо всіх зусиль, щоб ви були спокійні за здоров'я вашої дитини! Дізнатися докладніше про лікаря-педіатра ви можете, зателефонувавши за номером (097) 341-98-16
22 Листопада, 2023 р., 11:17
Бажання молодь висловлювала так: «Ми передаємо зібране, щоб можна було придбати дрон для тих, кому він зараз потрібен». Учні Половецького ліцею зібрали на ярмарку  23 тис. грн. Приємно було спілкуватися зі шкільною молоддю, яка переживає війну і вірить у перемогу та все робить для того, щоб не бути осторонь… а допомогти. Дяку'vj вам, дорогі ліцеїсти. Знаю, що кожна копійка - принесена на ярмарку, це спільне рішення у кожній сімʼї. Спасибі за Вашу активність і допомогу. У цій війні перемагають сильні і обʼєднані!
20 Листопада, 2023 р., 16:50
Задля запобігання загорань фахівці оглянули стан грубок і нагадали, що у період усього опалювального сезону необхідно очищати димоходи та печі від сажі, щоб не сталося займання; усі димові труби та стіни на горищі, через які прокладено димові канали, повинні бути заштукатурені й побілені; золу й шлак, що їх видаляють із топки, необхідно заливати водою та виносити у спеціально відведені місця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь