Пошук

Новини

20 Жовтня, 2023 р., 13:55
В телефонному режимі громадяни мають змогу вирішити низку питань з пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг.
19 Жовтня, 2023 р., 18:54
Стратегічне бачення розвитку Гришковецької територіальної громади на період до 2027 року: SWOT - аналіз 18 жовтня 2023 року в Гришковецькій територіальній громаді в смт. Гришківці о 9.00 год. відбулося друге засідання робочої групи з оновлення Стратегії розвитку Гришковецької територіальної громади на період до 2027 року В засіданні взяли участь члени робочої групи на чолі з головою громади Іреною Лісовою, експерт проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», що реалізовується за сприяння Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Віталій Данкевич та інші стейкхолдери.
19 Жовтня, 2023 р., 12:43
Рівень поваги до місць вічного спочинку, кладовищ, - це рівень культури людини, народу. Щороку у день поминань люди збирають цілі родини біля могил рідних... а потім біля деяких могилок усе ніби завмирає- ростуть величезні бурʼяни, вітер розкидає залишки букетів, віночків, підсвічників, рушників, словом - гори сміття назбируються... а найстрашніше, що залишають і байдуже проходять повз навіть ті, хто не поїхав десь далеко, а живе спокійно тут. Люди, доглядайте могили рідних, близьких, не забувайте - це ж ваша про них памʼять. Проте працівники комунального підприємства невпинно працюють, приводячи до ладу кожний куточок громади.
16 Жовтня, 2023 р., 13:06
Скільки болю від втрат маємо у час війни... Звідки взяти сили матерям, дружинам, дітям, рідним? Якою молитвою захистити Героя у його поході за правду проти зла і темряви московіі? Як незламністю святого війська Захисників України додати сил матерям, дружинам, тим, хто уже бачитиме рідного тільки у сні…
13 Жовтня, 2023 р., 11:07
На засіданні розглянуто інформацію щодо епізоотичної ситуації по сказу в  Гришковецькій ТГ, а саме в смт Гришківці виявлено випадок захворювання на сказ лисиці, що підтверджується лабораторним дослідженням в Житомирській регіональній державній лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та затверджено ряд  протиепізотичних заходів з ліквідації вогнища сказу та недопущення на інші території Гришковецької селищної ради. Комісія вирішила провести карантині обмеження зі сказу у вогнищі смт Гришківці з прилеглими до нього територіями в радіусі 2 км з 12.10.2023 терміном на 2 місяці у відповідності до інструкції.
13 Жовтня, 2023 р., 10:17
Дорогі учителі! Шановні працівники освіти! Щиро вітаємо від душі кожного, хто обрав педагогічний фах, хто дбає про дітей і молодь, хто виховує, навчає, створює умови для розвитку  та комфорту для перебування у закладах освіти. В країні продовжується війна.... Пам'ятаємо усіх, хто ціною власних життів і доль дарує нам можливість жити, працювати, навчати і навчатися. Дорогі вчителі, щиро дякуємо Вам за Вашу щоденну працю! Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за Ваш талант і покликання сіяти мудрість і знання! Зі святом Вас, дорогі освітяни!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь