Новини

23 Вересня, 2023 р., 06:41
26 вересня 2023 року о 10:00  в приміщенні публічної бібліотеки за адресою смт Гришківці, вул. вулиця Соборна, 5 відбудеться важлива подія, що визначить майбутнє нашої громади - перше засідання робочої групи з оновлення Стратегії розвитку Гришковецької територіальної громади на період до 2027 року.
22 Вересня, 2023 р., 09:00
Щиро вдячні Олександру Ревезі за проведення ремонту частини дороги комунальної власності, якою користуватимуться жителі Гришковець. Вдячні за бажання та можливість зробити цей куточок селища кращим!
22 Вересня, 2023 р., 08:56
На черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради було розглянуто ряд важливих питань, серед яких питання підготовки бюджету на 2024 рік, перейменування вулиць, створення необхідних комісій, питання захисту прав дітей та ряд інших. В загальному прийнято 10 рішень.    Дякуємо за оперативну та злагоджену роботу  членів виконавчого комітету. Дякуємо Захисникам за можливість працювати!
22 Вересня, 2023 р., 08:53
     21.09.2023 на засіданні комісії з питань захисту прав дитини було розглянуто ряд важливих питань та відповідно прийнято необхідні рішення. Це і питання перебування дітей в спеціалізованих закладах, розгляд індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, створення прийомної сім'ї, обговорення ситуації в опікунській сім'ї та ряд інших питань.    Дякуємо членам комісії за оперативну та злагоджену роботу.
21 Вересня, 2023 р., 10:55
   21 вересня відзначається  Міжнародний день поширення інформації про хворобу Альцгеймера. Хвороба Альцгеймера – це набутий  розлад  інтелекту. Хвороба супроводжується  поступовим та стійким зниженням  інтелектуальної мозкової  діяльності. Людина втрачає раніше  засвоєні навички та знання і не в змозі засвоювати нові.  Хворі  не можуть вести повноцінний спосіб життя і виконувати навіть елементарні побутові завдання.
20 Вересня, 2023 р., 20:11
Щирі вітання з 90-річчям чудовій жінці, жительці с. Старий Солотвин ІЛЬЧЕНКО МАРІЇ МАКСИМІВНІ!
17 Вересня, 2023 р., 15:20
Найщиріші вітання нашим рятівникам з нагоди професійного свята! Людям мужнім, сильних духом, загартованих нелегкими випробуваннями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь