ПІДТОПЛЕННЯ: ПРАВИЛА ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ

ПІДТОПЛЕННЯ: ПРАВИЛА ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ

У зв’язку з сезонним підняттям води в річках є ризик  ускладнення санітарно-епідемічної ситуації у районах, які розташовані в безпосередній близькості біля водних артерій.

Організація харчування дітей в закладах освіти, оздоровлення та відпочинку  (основні вимоги)

Організація харчування дітей в закладах освіти, оздоровлення та відпочинку (основні вимоги)

Організація харчування дітей в організованих колективах (дитячих садочках, школах, оздоровчих закладах різного профілю та форми власності) є підґрунтям здорового розвитку дітей та підлітків, збереження дитячого здоров'я і важливим елементом профілактики гострих кишкових захворювань, а також харчових отруєнь. Згідно вимог законодавства за безпечність та якість такого харчування відповідають засновники та керівники закладів освіти та оздоровлення, медичний персонал і оператори ринку, що забезпечують організацію харчування дітей.