Новини

14 Серпня, 2023 р., 10:38
Село Гвіздава  вкотре перетворилося у своєрідну столицю молоді, адже з різних областей України сюди прибули юнаки і дівчата віком 16+.   На території  ошатного двору Костелу Непорочного Серця Пресвятої Діви Марії розгорнули свою роботу майстер-класи - музичне мистецтво, кулінарія, вироби з сучасних матеріалів, перша домедична допомога. Весело, гамірно, зацікавлено провела час молодь. І над усим цим – до неба линула стиха молитва з уст тих, хто об'єднані спільною мрією: миру, перемоги над злом, щирої жертовності у наш нелегкий час. Службу Божу очолив Єпископ-помічник Київсько-Житомирької дієцезії РКЦ в Україні Олександр Язловецький. Велика вдячність отцям, всім учасникам, організаторам за турботу про молодь!
13 Серпня, 2023 р., 17:49
7-8 серпня ГО «Ендшпіль» організувало дводенний навчальний тренінг для представників 11 громад Житомирщини, в тому числі і Гришковецької громади, яка є громадою-партнеркою Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
13 Серпня, 2023 р., 16:39
Вдалося здійснити мрію - відкрити "Арт-простір Петронелла". Назва на честь матері Михайла, яка була правнучкою Івана Брюховецького, гетьмана Війська Запорозького.   На перший майстер-клас завітали дітки з різними формами інвалідності з Бердичівської спеціальної загальноосвітньої школи інтернат Житомирської обласної ради та місцеві дітки, які полюбляють активності у маєтку!   Мольберти, фарби, олівці, пензлі, фартушки, непроливайки, палітри, папір - стали можливими завдяки неймовірній Sveta Hnatiuk та стипендіальній програмі підтримці громадських активістів від EID Ukraine.   Дякуємо усім, хто створює та наповнює простір "Чайковський Space", хто підтримує українську історію та вірить в українське майбутнє, хто знаходь час, ресурси та сили на соціальні проєкти!!!!   Особлива вдячність Nadya Ogijchuk, Melnychuk Anatoliy та всій команді Експертно-консультаційний центр з розвитку громад і територій.   Слідкуйте за нами, адже скоро нові події відбуватимуться у маєтку!!!! І це тільки початок!!!!
09 Серпня, 2023 р., 13:51
Хочеш змінювати Україну? Мрієш бути корисним/корисною своїй громаді? Бракує знань як створювати та реалізовувати проєкти соціальної дії? Тоді в нас для тебе чудова новина! Твоя громада перемогла у відборі до “Впливових”. Маєш шанс стати учасником проєкту, пройти онлайн-курс і реалізувати свою ініціативу в громаді.Ми оголошуємо відбір молоді віком від 18-ти до 35-ти років до участі у всеукраїнському проєкті «Впливові». Громади, з яких шукаємо охочих — знайдеш на карті.Що для цього потрібно?Заповни онлайн-форму https://forms.gle/cHrgaqJ13tY4YNL27 пройди відбір і очоль зміни в своїй громаді.Ми допоможемо знайти однодумців та ресурси, щоб реалізувати твій проєкт.Ми дамо всі інструменти для твоєї самореалізації. Реєстрація відкрита до 25 серпня включно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь