Новини

08 Червня, 2023 р., 16:30
   Загальні умови Усі особи молодші вісімнадцяти років приймаються на роботу лише після попереднього медичного огляду; надалі, до досягнення 21 року, вони щороку підлягають обов'язковому медичному оглядові (ст. 191 КЗпП). На кожному підприємстві, в установі, організації ведеться спеціальний облік працівників, які не досягли вісімнадцяти років, з зазначенням дати їх народження (ст. 189 КЗпП).
07 Червня, 2023 р., 11:07
Програма заходу доступна за посиланням https://www.events4business.org/
06 Червня, 2023 р., 08:45
Фонд «ЦЕ КРАФТ» впроваджує «Постійний конкурс творців» для підтримки мікропідприємців-крафтовиків і ремісників. За умовами конкурсу всі охочі можуть подати ідеї на виготовлення творчого продукту (прототипу). «Це Крафт» щокварталу проводить конкурсний відбір, визначає найкращу ідею виробу та фінансує виготовлення продукту на грантових умовах (безповоротно). Авторські права на прототип залишаються за автором, який в майбутньому може стати продавцем на платформі «Це Крафт». Будуймо країну творців разом!
05 Червня, 2023 р., 10:31
Проєкт USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» спільно з Національним технічним університетом «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Amazon Web Services (AWS) оголошує про проведення Sikorsky CTF – дводенного онлайн-змагання для студентів та старшокласників у форматі “захоплення прапора” (capture the flag), що відбудеться 1 - 2 липня 2023 року.   
01 Червня, 2023 р., 09:21
Платформа Career Hub від Центр «Розвиток КСВ» в межах програми USAID "Мріємо та діємо" запрошує молодь з інвалідністю на курсу Career Hub Pro: фриланс.
29 Травня, 2023 р., 15:03
Чи часто ви почуваєте, що у вас не вистачає енергії? Чи стикалися ви з такими фразами, як “я втомлений”, “немає сил”, “не можу себе змусити”?
29 Травня, 2023 р., 14:58
Публічні службовці створюють закони та документи для реформ, працюють з політиками в міністерствах, у парламенті й на місцях. Без професійних держслужбовців неможливо змінити країну та відбудувати її після перемоги.
29 Травня, 2023 р., 09:32
Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» у партнерстві з Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України запрошує ветеранів чи ветеранок війни, які мають намір створити фермерське господарство на безкоштовний навчальний курс «Основи сімейного фермерства і кооперації для ветеранів та ветеранок». Навчальний курс буде проходити з 06.06.2023 року по 16.06.2023 року Реєстрація за посиланням: http://surl.li/gvhfi Курс підготовлено Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок» Цей проект реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» в рамках реалізації проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни», що став можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США. Думки та погляди, викладені у цьому навчальному курсі, не відображають позицію Державного департаменту США та IREX.
25 Травня, 2023 р., 16:10
Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної військової адміністрації інформує, що фундація імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Global Fund for Community Foundations проводить конкурс мікрогрантів для включення внутрішньо переміщених осіб у соціальне та економічне життя приймаючих громад «Ділимося Хлібом» Житомирської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь